Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

EXTERIEUR

Zijn krachtige, wendbare look en sportieve karakter geven de F-PACE een unieke uitstraling op de weg. De F-PACE, die voor zijn design inspiratie putte uit de Jaguar F-TYPE, is een prestatiegerichte cross-over met het DNA van een sportwagen.

De F-PACE is de jongste in een reeks mooie en sensationele auto's. Zijn proporties ogen dynamisch, komen de stroomlijn ten goede en maken hem erg veelzijdig. Als aanvulling op zijn assertieve uitstraling wordt de efficiënte druppelvorm van de wagen nog benadrukt door een aflopende daklijn.

GEAVANCEERDE AERODYNAMICA

De aerodynamische prestaties van de F-PACE stonden centraal in zijn koetswerkdesign en vertalen zich in een indrukwekkende luchtweerstandscoëfficiënt (Cd) vanaf 0,34.* De F-PACE is dan ook echt zo gestroomlijnd als hij eruit ziet. De uiterst geavanceerde stroomlijn dringt het brandstofverbruik, de CO2-emissies en het windgeruis terug en draagt tegelijk bij tot de stabiliteit bij hoge snelheden en de gemoedsrust van de bestuurder.

*Naargelang de motor.

SPORTVELGEN

De F-PACE biedt een uitgebreide keuze aan lichte, aerodynamisch efficiënte lichtmetalen velgen en biedt een brede waaier velgen van 18" tot 22". De perfecte aanvulling op de dynamische look van de F-PACE. Kies uw velgen met onze configurator.

De F-PACE is de performante cross-over die rijplezier aan functionaliteit en efficiëntie koppelt. Creëer uw perfecte F-PACE met onze configurator.