Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

RIJPRESTATIES

Ontdek de sensaties van een rit met de F-PACE, zijn uitzonderlijke wendbaarheid en technologisch geavanceerde motoren die prestaties aan efficiëntie koppelen.

De F-PACE komt tot leven door het vermogen van zijn motoren, gekoppeld aan de lichte aluminium structuur en geavanceerde rijtechnologieën van Jaguar. Samen leveren ze meeslepende prestaties en een indrukwekkend laag verbruik.

WEKT VERTROUWEN IN ELKE SITUATIE

Of u nu voor de achterwielaandrijving (RWD)* of de vierwielaandrijving (AWD) opteert, de F-PACE rijdt en voelt steeds aan als een echte Jaguar.

*De beschikbaarheid varieert van markt tot markt

MOTOREN

De F-PACE kan schermen met een gamma geraffineerde en efficiënte diesel- en benzinemotoren, waaronder ons nieuwe Ingenium-dieselgamma." Stuk voor stuk leveren ze de dynamische en responsieve prestaties waarvoor Jaguar bekend staat. De motoren van de F-PACE zijn uitgerust met stop-starttechnologie* en een intelligent regeneratief oplaadsysteem. Dat recupereert tijdens het remmen kinetische energie om de batterij op te laden en zo het verbruik te drukken, met name in de stad.

*Naargelang de markt

INGENIUM – NIEUWE DIESELMOTOR

De 180 pk sterke 2.0 i4-turbodieselmotor van de F-PACE komt uit onze Ingenium-familie. Ingenium is het nieuwe motorgamma van Jaguar Land Rover, ontwikkeld met het oog op moeiteloze prestaties, raffinement en efficiëntie. Met geavanceerde technologie en een volledig aluminium constructie kan de Ingenium indrukwekkende verbruiks- en CO2-cijfers voorleggen. Hij is gemiddeld 20 kilogram lichter dan een vergelijkbare motor van de vorige generatie en is intrinsiek efficiënter. En intelligenter bovendien: de computergestuurde adaptieve motorkoeling werkt enkel wanneer nodig.

3.0 V6-DIESELMOTOR

De krachtige 3.0 V6-dieselmotor ziet zijn vermogen en koppel stijgen tot 300 pk en een indrukwekkende 700 Nm, met bliksemsnelle prestaties en een uitzonderlijk rijgemak als resultaat.

GEÏNSPIREERD DOOR DE F-TYPE

De benzinemotoren van de F-PACE tonen zich krachtig en alert, en zijn bovendien zuiniger. De 3.0 V6-compressormotor, die hij overneemt van de F-TYPE is verkrijgbaar met 340 en 380 pk. De versie met 380 pk snelt in 5,5 seconden van 0 naar 100 km/u. Deze volledig aluminium motoren leveren bij alle toerentallen uitzonderlijke prestaties en koppelwaarden, evenals een unieke soundtrack.

RIJPRESTATIES

CHASSIS EN OPHANGING

Het onderstel en de ophanging van de F-PACE leveren een unieke balans tussen wendbaarheid en rijcomfort.

LICHTE ALUMINIUM STRUCTUUR

De lichte aluminiumarchitectuur van de F-PACE is stijf en sterk, en garandeert voor alle inzittenden een uitstekende bescherming terwijl het lagere gewicht de efficiëntie en het rij- en remgedrag bevordert. De F-PACE behoort tot de lichtste wagens in zijn klasse en biedt een nagenoeg perfecte gewichtsverdeling van 50/50 voor sportievere prestaties en een onberispelijk comfort.

HANDGESCHAKELDE OF AUTOMATISCHE TRANSMISSIES

De achttrapsautomaat van de F-PACE toont zich bijzonder responsief, soepel en efficiënt. Hij schakelt snel voor moeiteloze acceleraties en inhaalmanoeuvres. Bovendien kunt u de versnellingen manueel bedienen met de schakelhendels aan het stuur. De handgeschakelde zesversnellingsbak* staat borg voor vloeiende en korte overgangen. Zo draagt deze lichte en uiterst geavanceerde transmissie bij tot het uitzonderlijk lage verbruik van de F-PACE.

*Enkel beschikbaar op de 2.0 i4-turbodieselmotor (naargelang de markt).

De F-PACE is de performante cross-over die rijplezier aan functionaliteit en efficiëntie koppelt. Creëer uw perfecte F-PACE met onze configurator.