Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

VEILIGHEID & FUNCTIONALITEIT

De technologisch geavanceerde en uitermate praktische F-PACE heeft alles wat u nodig hebt om uw actieve levensstijl aan te houden.

We hebben de F-PACE ontworpen om alle ruimte te bieden die u, uw passagiers en uw levensstijl nodig hebben. En voor nog meer gemoedsrust en veiligheid kan de F-PACE schermen met geavanceerde rijhulptechnologieën die elke reis eenvoudiger en meer ontspannen laten verlopen.

RUIM EN FUNCTIONEEL

Het interieur van de F-PACE toont zich functioneel en veelzijdig dankzij de 40/20/40-configuratie van de zetels, met een indrukwekkende bagageruimte tot 1.740 liter, een lage laaddrempel en een brede kofferopening.

ACTIVITY KEY 

De Activity Key* maakt het nog eenvoudiger om volop van het leven te genieten. De polsband is robuust en volledig waterdicht. Zo kunt u uw autosleutel steeds bij u houden, zelfs wanneer u gaat zwemmen of skydiven. De klassieke afstandsbediening kan in de wagen blijven, waar hij om veiligheidsredenen wordt uitgeschakeld.

*Optionele uitrusting

ACHTERKLEP MET BEWEGINGSDETECTIE

De achterklep met bewegingsdetectie stelt de bestuurder in staat om de achterklep vanaf de stoeprand te openen, zonder dat hij daarbij de auto of de sleutel dient aan te raken. Even met de voet onder een van de flanken achteraan bewegen volstaat om de achterklep te openen of te sluiten.

OMKEERBARE BAGAGEVLOER

De koffervloer van de F-PACE is omkeerbaar en biedt in een handomdraai de keuze tussen een duurzaam tapijt en een eenvoudig te reinigen rubberen kant die perfect is om een vochtige en modderige uitrusting te vervoeren.

RIJHULPSYSTEMEN

PARKEERHULP *

Deze systemen maken parkeren in krappe plaatsen gemakkelijker dan ooit. De F-PACE stuurt zichzelf nauwkeurig in plaatsen parallel met en haaks op de weg. De bestuurder moet enkel nog het gaspedaal en de remmen bedienen. Bij het uitrijden van een parkeerplaats parallel met de weg, schiet de exitfunctie ter hulp.

*Optionele voorzieningen, beschikbaarheid en plaatsing verschillen van markt tot markt.

RIJHULPSYSTEMEN

De F-PACE is de performante cross-over die rijplezier aan functionaliteit en efficiëntie koppelt. Creëer uw perfecte F-PACE met onze configurator.