Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

F-TYPE R CABRIOLET

Meer vermogen. Meer dynamische kwaliteiten. Meer sensaties. De F-TYPE R is de sportwagen op zijn puurst, sensueelst en meeslependst.

VANAF

€ 116.620

  • VERMOGEN
  • 550pk
  • ACCELERATIES VANAF
  • 4,2seconden 0-100 km/u
  • TOPSNELHEID
  • 300km/u

De F-TYPE R is de sportwagen op zijn puurst, sensueelst en meeslependst. Hij wordt aangedreven door de adembenemende 5.0 liter V8 met compressor van Jaguar, in een versie met 550 pk en een koppel van 680 Nm, voor pure en onversneden prestaties die voor 100% aanspreekbaar zijn. De F-TYPE R accelereert van 0 naar 100 km/u in 4,2 seconden.

UNIEKE R-INTERIEURSTIJL

Het interieur van de F-TYPE R tilt de intensiteit van de 1+1-ervaring naar een hoger niveau. Het 'R'-thema geeft de wagen een unieke persoonlijkheid, met onder meer de afwerking 'Dark Linear Aluminium' voor de middenconsole. Geniet van Premium leder met dubbele stiknaden. En voor extra zijdelingse steun bij een enthousiastere rijstijl zijn er goed aansluitende Performance-zetels met in reliëf aangebrachte 'R' op de hoofdsteunen.

GECONNECTEERDE RIJERVARING

Op de F-TYPE werkt het Torque Vectoring-systeem samen met het elektronische actieve differentieel. Ze vullen elkaar aan om de tractie en het bochtgedrag te optimaliseren en de feedback en alertheid van het stuur te maximaliseren.

VERKEN DE RIJPRESTATIES

OPVALLENDE LOOK

De 'R' staat voor pure intensiteit. Hij heeft nog meer te bieden. Zijn indrukwekkende 20" lichtmetalen velgen Gyrodyne Silver geven de F-TYPE R een krachtige look die perfect aansluit bij zijn prestaties. De vier aan de buitenkant gemonteerde uitlaten laten geen twijfel bestaan over zijn sportieve ambities.

VERKEN HET KOETSWERK

ADEMBENEMENDE PRESTATIES

De F-TYPE R benut het volledige potentieel van zijn uiterst stijve koetswerkstructuur. Het platform biedt de ultieme basis voor verdere verbeteringen aan de ophanging waardoor alle beschikbare tractie op de weg kan worden gezet en de immense kracht van de 5.0 liter V8-compressormotor met 550 pk volledig kan worden benut.

ONTDEK DE MOTORTECHNOLOGIE

ANDERE STANDAARDVOORZIENINGEN VAN DE F-TYPE R

STANDAARDUITRUSTING VOOR ELKE F-TYPE

PERSONALISEER UW F-TYPE R

Maak uw F-TYPE tot uw wagen. Kies de koetswerk- en kapkleur en de velgen die er perfect bij passen. Stem het interieur af op uw eigen stijl dankzij de uitgebreide keuze aan zetelbekledingen, texturen en kleurcombinaties. En met Jaguars uitzonderlijke gamma opties, stijlpacks en accessoires kunt u uw F-TYPE helemaal aanpassen aan uw persoonlijke wensen.

CONFIGUREER UW EIGEN F-TYPE R

HOUD ME OP DE HOOGTE OVER DE F‑TYPE R

Blijf up-to-date met het laatste nieuws en aanbiedingen voor de F-TYPE R.