Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

F-TYPE S CABRIOLET

Nog meer vermogen met een bijpassende rijdynamiek en soundtrack.

VANAF

€ 86.310

  • VERMOGEN
  • 380pk
  • ACCELERATIES VANAF
  • 5,5seconden 0-100 km/u
  • TOPSNELHEID
  • 275km/u

De F-TYPE S drijft de sensaties op met zijn 3.0 liter V6-compressormotor met 380 pk, een sportophanging met Adaptive Dynamics-systeem en een sperdifferentieel. Prikkel uw zintuigen met echt sportieve sensaties.

UNIEKE S-INTERIEURSTIJL

Stel uw perfecte interieur samen met de brede waaier aan fijn afgewerkte materialen in diverse luxueuze combinaties. En met de configureerbare sfeerverlichting van Jaguar kunt u zelfs de lichtkleur kiezen op maat van uw humeur.

GECONNECTEERDE RIJERVARING

Extra vermogen en een ruimere waaier aan geavanceerde rijtechnologieën. De F-TYPE S kan schermen met het High Performance-remsysteem, de sportophanging met Adaptive Dynamics, een sperdifferentieel en de Configurable Dynamic Mode met Dynamic-i display. Lange reizen of een snelle trip naar de stad? De F-TYPE S is overal een genot om mee te rijden.

VERKEN DE RIJPRESTATIES

OPVALLENDE LOOK

De indrukwekkende 19" lichtmetalen velgen Propeller en het opvallende S-logo op de voor- en achterkant van de auto maken een krachtig statement. De F-TYPE S is een raszuivere sportwagen met een unieke persoonlijkheid.

VERKEN HET KOETSWERK

ADEMBENEMENDE PRESTATIES

De 3.0 liter V6-compressormotor met 380 pk toont zich geraffineerd, soepel en performant, stuwt u in 4,9 seconden van 0 naar 100 km/u en haalt een topsnelheid van 275 km/u.

ONTDEK DE MOTORTECHNOLOGIE

ANDERE STANDAARDVOORZIENINGEN VAN DE F-TYPE S

STANDAARDUITRUSTING VOOR ELKE F-TYPE

PERSONALISEER UW F-TYPE S

Maak uw F-TYPE tot uw wagen. Kies de koetswerk- en kapkleur en de velgen die er perfect bij passen. Stem het interieur af op uw eigen stijl dankzij de uitgebreide keuze aan zetelbekledingen, texturen en kleurcombinaties. En met Jaguars uitzonderlijke gamma opties, stijlpacks en accessoires kunt u uw F-TYPE helemaal aanpassen aan uw persoonlijke wensen.

CONFIGUREER UW EIGEN F-TYPE S

HOUD ME OP DE HOOGTE OVER DE F‑TYPE S

Blijf up-to-date met het laatste nieuws en aanbiedingen voor de F-TYPE S.