Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

F-TYPE R AWD COUPÉ

Krachtige prestaties en een onverstoorbaar evenwicht: de F-TYPE R AWD levert in alle rijomstandigheden een uitmuntend en geruststellend rijgedrag af.

VANAF

€ 115.620

  • VERMOGEN
  • 550pk
  • ACCELERATIES VANAF
  • 4,1seconden 0-100 km/u
  • TOPSNELHEID
  • 300km/u

De F-TYPE R wordt aangedreven door Jaguars fabelachtige, 550 pk sterke 5.0 liter V8-motor met een koppel van 680 Nm, die de auto in 4,1 seconden van 0 naar 100 km/u stuwt. Met zijn potente synthese van kracht, prestaties en rijgedrag is de F-TYPE opgewassen tegen nagenoeg alle omstandigheden.

INTERIEURSTIJL R AWD

Het interieur van de F-TYPE R tilt de intensiteit van de 1+1-ervaring naar een hoger niveau. Het 'R'-thema geeft de wagen een unieke persoonlijkheid, met onder meer de afwerking 'Dark Linear Aluminium' voor de middenconsole. Geniet van kwaliteitsleder met dubbele stiknaden. En voor extra zijdelingse steun bij een enthousiastere rijstijl zijn er goed aansluitende Performance-zetels met in reliëf aangebrachte 'R' op de hoofdsteunen.

GECONNECTEERDE RIJERVARING

De vierwielaandrijving geeft de F-TYPE R AWD nog meer sportwagencapaciteiten. Het AWD-systeem werkt samen met het Intelligent Driveline Dynamics-systeem (IDD) van Jaguar om het rijgedrag van de auto voortdurend te analyseren en zo nakend onder- of overstuur te detecteren en het bochttraject van de auto bij te sturen.

VERKEN DE RIJPRESTATIES

OPVALLENDE LOOK

Een gebeitelde, verhoogde motorkap. Ventilatiesleuven in koetswerkkleur. Vier aan de buitenkant geplaatste uitlaatpijpen. Indrukwekkende 20" lichtmetalen velgen Gyrodyne Silver. De unieke, krachtige vorm en prachtige designdetails van de F-TYPE R AWD onderscheiden hem als een echte prestatiegerichte sportwagen.

VERKEN HET KOETSWERK

ADEMBENEMENDE PRESTATIES

De F-TYPE R AWD benut het volledige potentieel van de uiterst stijve koetswerkstructuur. Het platform biedt de ultieme basis voor verdere verbeteringen aan de ophanging waardoor alle beschikbare tractie op de weg kan worden gezet en de immense kracht van de 5.0 liter V8-compressormotor met 550 pk volledig kan worden benut.

ONTDEK DE MOTORTECHNOLOGIE

ANDERE STANDAARDVOORZIENINGEN VAN DE F-TYPE R AWD

STANDAARDUITRUSTING VOOR ELKE F-TYPE

PERSONALISEER UW F-TYPE R AWD

Maak uw F-TYPE tot uw unieke wagen. Kies de koetswerk- en kapkleur en de velgen die er perfect bij passen. Stem het interieur af op uw eigen stijl dankzij de uitgebreide keuze aan zetelbekledingen, texturen en kleurcombinaties. En met Jaguars uitzonderlijke gamma opties, stijlpacks en accessoires kunt u uw F-TYPE helemaal aanpassen aan uw persoonlijke wensen.

CONFIGUREER UW EIGEN F-TYPE R AWD

HOUD ME OP DE HOOGTE OVER DE F‑TYPE R AWD

Blijf up-to-date met het laatste nieuws en aanbiedingen voor de F-TYPE R AWD.