Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

F-TYPE S AWD COUPÉ

Een uitzonderlijk rijgedrag en sensationele prestaties. De F-TYPE S AWD onderscheidt zich van de massa.

VANAF

€ 87.850

  • VERMOGEN
  • 380pk
  • ACCELERATIES VANAF
  • 5,1seconden 0-100 km/u
  • TOPSNELHEID
  • 275km/u

Krachtige prestaties en een onverstoorbaar evenwicht: de F-TYPE S AWD levert in alle rijomstandigheden een uitmuntend en geruststellend rijgedrag af. De motor wordt bijgestaan door Jaguars naadloos schakelende Quickshift-achttrapsautomaat, een sperdifferentieel en een sportophanging met Adaptive Dynamics.

INTERIEURSTIJL S AWD

Stel uw perfecte interieur samen met de brede waaier aan fijn afgewerkte materialen in diverse luxueuze combinaties. En met de configureerbare sfeerverlichting van Jaguar kunt u zelfs de lichtkleur kiezen op maat van uw humeur.

GECONNECTEERDE RIJERVARING

De vierwielaandrijving geeft de F-TYPE S AWD nog meer sportwagencapaciteiten. Het AWD-systeem werkt samen met het Intelligent Driveline Dynamics-systeem (IDD) van Jaguar om het rijgedrag van de auto voortdurend te analyseren en zo nakend onder- of overstuur te detecteren en het bochttraject van de auto bij te sturen.

VERKEN DE RIJPRESTATIES

OPVALLENDE LOOK

F-TYPE S AWD werd ontworpen om overal de aandacht te trekken en oogt zowel gespierd als sensueel. Met zijn gebeitelde en verhoogde motorkap, zijn ventilatiesleuven in koetswerkkleur en zijn 19" lichtmetalen velgen Volution lijkt de F-TYPE S AWD steeds klaar om uit de startblokken te schieten.

VERKEN HET KOETSWERK

ADEMBENEMENDE PRESTATIES

De 3.0 liter V6-compressormotor met 380 pk toont zich geraffineerd, soepel en performant, stuwt u in 5,1 seconden van 0 naar 100 km/u en haalt een topsnelheid van 275 km/u. De F-TYPE S AWD is standaard uitgerust met een actieve uitlaat die kan worden in- en uitgeschakeld en die manueel kan worden bijgeregeld voor nog meer rijplezier.

ONTDEK DE MOTORTECHNOLOGIE

ANDERE STANDAARDVOORZIENINGEN VAN DE F-TYPE S AWD

STANDAARDUITRUSTING VOOR ELKE F-TYPE

PERSONALISEER UW F-TYPE S AWD

Maak uw F-TYPE tot uw wagen. Kies de koetswerk- en kapkleur en de velgen die er perfect bij passen. Stem het interieur af op uw eigen stijl dankzij de uitgebreide keuze aan zetelbekledingen, texturen en kleurcombinaties. En met Jaguars uitzonderlijke gamma opties, stijlpacks en accessoires kunt u uw F-TYPE helemaal aanpassen aan uw persoonlijke wensen.

CONFIGUREER UW F-TYPE S AWD

HOUD ME OP DE HOOGTE OVER DE F‑TYPE S AWD

Blijf up-to-date met het laatste nieuws en aanbiedingen voor de F-TYPE S AWD.