Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

F-TYPE COUPÉ

Meeslepende prestaties, een geruststellend rijgedrag en dagelijks gebruiksgemak. De F-TYPE is een volwaardige sportwagen van Jaguar.

VANAF

€ 67.010

  • VERMOGEN
  • 340pk
  • ACCELERATIES VANAF
  • 5,7seconden 0-100 km/u
  • TOPSNELHEID
  • 260km/u

Combineer inspirerende prestaties, een ogenblikkelijke respons en een nauwkeurig rijgedrag met dagelijks raffinement en het functionele karakter van het kofferruimte tot 408 liter. De F-TYPE levert puur rijplezier.

INTERIEURSTIJL F-TYPE

Het interieur onderscheidt zich door lederen sportzetels met zitting in Suède en een middenconsole afgewerkt in Light Hex aluminium. Het uiterst comfortabele luxe-interieur van de F-TYPE hult zich rond de bestuurder.

GECONNECTEERDE RIJERVARING

Een gesofistikeerde sportophanging, een ultraperformant remsysteem en de jongste generatie van de elektrische stuurbekrachtiging. Samen creëren ze een unieke rijervaring.

ONTDEK DE PRESTATIES

OPVALLENDE LOOK

De 'Slimline'-bi-xenonkoplampen met geïntegreerde 'J'-vormige dagrijlichten geven de F-TYPE een intense, katachtige blik, alsof hij op elk moment klaar staat om zijn prooi te bespringen. De 18" lichtmetalen velgen Vela met opvallende zilverkleurige remzadels benadrukken van hun kant de dynamische en sportieve uitstraling.

VERKEN HET KOETSWERK

ADEMBENEMENDE PRESTATIES

De 340 pk sterke en efficiënte 3.0 liter V6-compressormotor van de F-TYPE staat garant voor pure sensaties en stuwt u in 5,3 seconden van 0 naar 100 km/u en verder naar een topsnelheid van 260 km/u. Zodra de motor wordt gestart, produceert de sportuitlaat een heerlijke klank die bij hoge toerentallen overgaat in de scherpe klank van een echte raceauto.

ONTDEK DE MOTORTECHNOLOGIE

ANDERE STANDAARDVOORZIENINGEN VAN DE F-TYPE

STANDAARDUITRUSTING VOOR ELKE F-TYPE

PERSONALISEER UW F-TYPE

Maak uw F-TYPE tot uw wagen. Kies de koetswerk- en kapkleur en de velgen die er perfect bij passen. Stem het interieur af op uw eigen stijl dankzij de uitgebreide keuze aan zetelbekledingen, texturen en kleurcombinaties. En met Jaguars uitzonderlijke gamma opties, stijlpacks en accessoires kunt u uw F-TYPE helemaal aanpassen aan uw persoonlijke wensen.

CONFIGUREER UW EIGEN F-TYPE

HOUD ME OP DE HOOGTE OVER DE F‑TYPE

Blijf up-to-date met het laatste nieuws en aanbiedingen voor de F-TYPE.