Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

TECHNOLOGIE IN DE WAGEN

De geavanceerde technologie van de F-TYPE, die harmonieus samenwerkt met zijn sportwagenkarakter, zorgt ervoor dat u zich steeds veilig, verbonden en geëntertaind voelt.

De F-TYPE connecteert, informeert en entertaint met behulp van hypergeavanceerde technologie en uiterst nauwkeurige soundsystemen.

INTUÏTIEVE VISUELE BEDIENING

Het 8" aanraakkleurenscherm is uw enige interactiepunt met het InControl-infotainmentsysteem. Dat systeem biedt een rechtstreekse controle over het navigatie- en audiosysteem, de telefoon, de klimaatregeling en tal van bijkomende rijhulpsystemen zoals de parkeerhulpmiddelen en het Configurable Dynamics-systeem.

INCONTROL

Uw leven is geconnecteerd, de F-TYPE ook. Het gloednieuwe InControl pakket van Jaguar verenigt de nieuwste technologieën om u en uw wagen met de buitenwereld te verbinden.

WEET WAAR NAARTOE

Het navigatiesysteem maakt het uitstippelen van ritten en het volgen van routes eenvoudig, dankzij de gesproken aanwijzingen en de kruispuntweergave. Door de positieberekening op basis van rijsnelheid en rijrichting weet de wagen altijd precies waar hij zich bevindt, ook als het gps-signaal wegvalt. Perfect dus voor het stadscentrum en wanneer u door tunnels rijdt.

KRISTALHELDERE RADIO

Geen ruis, onderbrekingen of kwaliteitsverlies: de F-TYPE kan worden uitgerust met een kristalheldere digitale DAB-tuner voor een onberispelijke klank en loepzuivere ontvangst.

AUDIOPRESTATIES

Drie schitterende audio-installaties brengen de cockpit tot leven met een fantastische en rijke klank. De voortreffelijke Jaguar audio-installatie geeft de geluidservaring in de wagen een nieuwe dimensie van diepgang en kracht met 6 luidsprekers, 180 Watt en 8 kanalen. Speciaal voor de F-TYPE werden in samenwerking met de Britse audio-expert Meridian™ nog twee high-end systemen ontwikkeld.

VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN

VOETGANGERSIMPACTSENSOR

Bescherm niet alleen de mensen in uw wagen, maar ook die daarbuiten. Wanneer de auto in contact komt met een voetganger, is onze toonaangevende voetgangersimpactdetectie ontworpen om de motorkap automatisch omhoog te brengen en een eventuele impact te dempen.

PARKEERHULPMIDDELEN

INTELLIGENT STOP-STARTSYSTEEM

Alle motoren van de F-TYPE kunnen worden gekoppeld aan een intelligent stop-startsysteem. Dat legt de motor stil wanneer de wagen stilstaat en start hem onmiddellijk weer op wanneer u wilt vertrekken. Dat helpt brandstof te besparen, vooral tijdens ritten in de stad.

Ontworpen om puur rijplezier te verzekeren: met zijn uitmuntende technische basis heeft de F-TYPE alle troeven in huis om de eisen van elke bestuurder en elke weg het hoofd te bieden. De Coupé en Cabriolet zijn beide verkrijgbaar in zeven modelversies, elk met hun eigen, unieke karakter. Ontwerp en configureer uw perfecte F-TYPE met onze configurator of registreer uw interesse.