Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

TECHNOLOGIE IN DE WAGEN

De geavanceerde technologie van de F‑TYPE, die harmonieus samenwerkt met zijn sportwagenkarakter, zorgt ervoor dat u zich steeds veilig, verbonden en geëntertaind voelt.

De F‑TYPE is uitgerust met het state-of-the-art Touch Pro infotainmentsysteem en zorgvuldig gecreëerde audiosystemen, voor optimale connectivity en infotainment.

INTUÏTIEVE VISUELE BEDIENING

Het 8" kleuren touchscreen van de F‑TYPE is uw interface met het InControl infotainmentsysteem. Het geeft u directe controle over navigatie, muziek, telefoon, automatische airconditioning en talrijke andere bestuurderondersteunende systemen, inclusief parkeersystemen en de Configurable Dynamic-modus.

A screen inside the Jaguar F type sports car showing incontrol touch pro technologies

TOUCH PRO

De F‑TYPE is nu standaard uitgerust met het Touch Pro infotainmentsysteem. Touch Pro is het meest geavanceerde infotainmentsysteem dat Jaguar ooit heeft gecreëerd en reageert ongelooflijk snel, met een uiterst intuïtieve gebruikersinterface en scherpe beelden. Hierdoor is het bezitten en rijden van een F‑TYPE gemakkelijker en prettiger dan ooit.

ONTDEK TOUCH PRO
jaguar f type luxury meridian sound system speaker

MERIDIAN™ AUDIOSYSTEMEN

In samenwerking met de Britse audio-experts van Meridian™ hebben wij speciaal voor de F‑TYPE twee hoogwaardige systemen ontworpen. Het standaard systeem heeft 380 Watt en 10 luidsprekers, inclusief 2 subwoofers. En het als optie beschikbare systeem biedt 770 Watt en 12 luidsprekers, dat dankzij Meridian’s exclusieve Trifield™-technologie een concertzaal-achtige geluidsbeleving biedt.

VEILIGHEIDSFUNCTIES

Jaguar f type sports car technology PEDESTRIAN CONTACT SENSING SYSTEM

VOETGANGERSIMPACTSENSOR

Bescherm niet alleen de mensen in uw wagen, maar ook die daarbuiten. Wanneer de auto in contact komt met een voetganger, is onze toonaangevende voetgangersimpactdetectie ontworpen om de motorkap automatisch omhoog te brengen en een eventuele impact te dempen.

PARKEERHULPSYSTEMEN

Ontworpen voor puur rijplezier: de technische superioriteit van de F TYPE verschaft de wagen prestaties die aansluiten op de wensen van elke bestuurder en de eigenschappen van elke weg. Of u nu kiest voor de Coupé of Convertible, Rear Wheel Drive of All Wheel Drive, handgeschakeld of automaat; de F TYPE biedt uitvoeringen voor elk type bestuurder. Ontwerp en bouw uw perfecte F TYPE met onze configurator of vraag een proefrit aan.

Tijdens de introductieperiode van InControl zijn bepaalde functies mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Raadpleeg de Jaguar website of een Jaguar concessiehouder voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.