Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

INTERIEUR

In de F-TYPE wordt u een met de auto. Elk aspect van zijn '1+1'-configuratie is ontworpen om een band te creëren met de bestuurder. Hij omhult u en tilt uw rijervaring naar ongekende hoogten.

Door het minutieus uitgewerkte design van de cockpit, de eenvoudige bedieningselementen en de duidelijke instrumenten combineert het interieur van de F-TYPE functionele ergonomie met een sportieve stijl. In dit interieur staan de bestuurder en diens persoonlijke expressie centraal, met een ruime keuze aan hoogwaardige ledersoorten, kleuren en materialen.

BESTUURDERGERICHTE BEDIENINGSELEMENTEN

De instrumenten zijn eenvoudig, duidelijk en gemakkelijk af te lezen, met twee grote analoge wijzerplaten – een must voor een sportwagen. In het driespakige stuurwiel zijn de belangrijkste functies geïntegreerd zodat u ze in alle comfort kunt bedienen. De modellen met automatische versnellingsbak hebben schakelhendels achter het stuur waarmee u sequentieel kunt schakelen met de vingertoppen zonder uw handen van het stuur te moeten nemen.

PERSONALISERING

De F-TYPE is een op en top Britse wagen maar zijn unieke persoonlijkheid bepaalt u zelf. Met de keuzes die u maakt, creëert u de wagen waarvan u helemaal weg bent. Stem het interieur af op uw eigen stijl dankzij de uitgebreide keuze aan zetelbekledingen, texturen en kleurcombinaties. Met het uitzonderlijke gamma opties, stijlpacks en accessoires van Jaguar wordt uw F-TYPE echt helemaal een wagen op maat: uw ideale sportwagen, uw perfecte F-TYPE.

DE LUXE VAN RUIMTE

De grote kofferruimte van de F-TYPE Coupé is dankzij een volume tot 408 liter groot genoeg voor een volledige set koffers of tot twee golftassen.

WINDSCHERM

Om nog rustiger te rijden met de kap open dringt de windafleider tussen de rolbeugels het windgeruis gevoelig terug.

ACTIEF CENTRAAL VERLUCHTINGSROOSTER

Het ontwerp van de cockpit biedt een uitstekend zicht, met een minimum aan afleiding. Niets mag u afleiden van het zicht op de weg die voor u ligt. Het actief centraal verluchtingsrooster, een onderdeel van de geavanceerde klimaatregeling, verbergt de centrale ventilatieroosters. Wanneer ze nodig zijn, komen ze automatisch tevoorschijn. Daarna verdwijnen ze weer.

PERSONALISEERBARE SFEERVERLICHTING

Een druk op de startknop wekt de F-TYPE tot leven met een waterval van licht vanaf het schakelpaneel van de middenconsole. De configureerbare verlichting, standaard op de F-TYPE S, de F-TYPE R en de F-TYPE SVR, biedt nog extra personaliseringsmogelijkheden, met keuze uit de kleuren fosforblauw, lichtblauw, wit, koraalrood en rood, op maat van uw humeur of stijl. Schakel de Dynamische modus in en de verlichting van de deurgrepen, de middenconsole en het instrumentenpaneel krijgt een indrukwekkende rode gloed.

Ontworpen om puur rijplezier te verzekeren: met zijn uitmuntende technische basis heeft de F-TYPE alle troeven in huis om de eisen van elke bestuurder en elke weg het hoofd te bieden. De Coupé en Cabriolet zijn beide verkrijgbaar in zeven modelversies, elk met hun eigen, unieke karakter. Ontwerp en configureer uw perfecte F-TYPE met onze configurator of registreer uw interesse.