Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

XE EXTERIEUR

Eén blik op de XE en je weet dat hij alleen maar een Jaguar kan zijn.

De wagens die worden getoond in de filmpjes op deze website, zijn niet altijd volgens de recentste specificaties. Uw lokale Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

De vorm van de XE werd minutieus geoptimaliseerd voor een uitstekende aerodynamica en stabiliteit. Hij klieft haarscherp door de lucht, met een lager brandstofverbruik en een lagere uitstoot als resultaat. Elk element benut maximaal het aerodynamische potentieel van het koetswerk maar vrijwaart tegelijk de prachtige proporties van de XE.

GEAVANCEERDE AERODYNAMICA

De aerodynamische prestaties van de XE stonden centraal in zijn koetswerkdesign en vertalen zich in een indrukwekkend lage luchtweerstandscoëfficiënt (Cd) van nauwelijks 0,34.* Zelfs de op racewagens geïnspireerde bodembescherming en diffuser zijn ontworpen om de XE zo efficiënt, zuinig en verfijnd mogelijk te maken.

DESIGNKENMERKEN

Het XE-gamma combineert prestaties met geavanceerde technologie en een opvallend design, allemaal onderbouwd door de lichte aluminiumarchitectuur. Creëer uw perfecte XE met onze configurator.