Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

XE INTERIEURTECHNOLOGIE

De XE bulkt van de nieuwste technologie die u veilig, geëntertaind en verbonden met de buitenwereld laat rijden.

Met een uitgebreide multimediatechnologie, audio-installaties met een haarscherpe geluidsweergave en intelligente rijhulpsystemen bulkt de XE van de innoverende en perfect geïntegreerde technologie.

INCONTROL TOUCH*

InControl Touch is het commandocentrum van de XE. Zijn 8" grote aanraakscherm met intuïtieve aanraak- en veegbediening geeft u de volledige controle over tal van systemen zoals de audio-installatie, de klimaatregeling en het navigatiesysteem.

MEER OVER INCONTROL TOUCH

INCONTROL TOUCH PRO*

InControl Touch Pro tilt de technologie in de XE naar het allerhoogste niveau en omvat een aanraakscherm van 10,2" met bliksemsnelle reactietijden. InControl Touch Pro biedt onder meer een gloednieuw, voorspellend navigatiesysteem*, natuurlijkespraakinteractie, en 10 GB aan schijfruimte om eigen mediabestanden op te slaan.

MEER OVER HET INCONTROL TOUCH PRO

HEAD-UP DISPLAY*

Het optionele Head-Up Display met lasertechnologie van de XE projecteert belangrijke informatie zoals de rijsnelheid, de ingeschakelde versnelling en de aanwijzingen van het navigatiesysteem helder op de voorruit. De technologie zorgt ervoor dat u zo weinig mogelijk naar beneden naar de instrumenten hoeft te kijken en kan u helpen u constant bewust te zijn van de rijsnelheid.

* Optie.

De wagens die worden getoond in de filmpjes op deze website, zijn niet altijd volgens de recentste specificaties. Uw lokale Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

AUDIO

De XE biedt een waaier aan geavanceerde audiosystemen, waaronder een 80 watt sterk audiosysteem met zes luidsprekers van Jaguar. Wie de luisterervaring wil opwaarderen, krijgt de keuze uit diverse optionele soundsystemen van Meridian, waaronder het nieuwe digitale surroundsysteem met 825 watt en zeventien luidsprekers.

SYSTEMEN DIE ONDERSTEUNEN BIJ HET PARKEREN EN IN HET VERKEER

AUTONOOM NOODSTOPSYSTEEM*

Als een mogelijke aanrijding wordt gedetecteerd, waarschuwt de XE met een geluidssignaal. Visuele waarschuwingen volgen. Doet u niets, dan remt het systeem automatisch om de ernst van een eventuele impact te verminderen.

* Standaarduitrusting.

RIJHULPSYSTEMEN

Het XE-gamma combineert prestaties met geavanceerde technologie en een opvallend design, allemaal onderbouwd door de lichte aluminiumarchitectuur. Creëer uw perfecte XE met onze configurator.

*Tijdens de introductieperiode van InControl zijn bepaalde functies mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Raadpleeg uw landspecifieke Jaguar website of lokale Jaguar dealer voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden in uw land. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.