Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

XE INTERIEUR

Focus, precisie en groot vakmanschap. De XE is een schitterende plek voor bestuurder en passagiers.

De wagens die worden getoond in de filmpjes op deze website, zijn niet altijd volgens de recentste specificaties. Uw lokale Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

Zodra u zich in de goed aansluitende zetels laat glijden, wordt u één met de XE. In een Jaguar zit u steeds laag. Naast u bevindt zich de verhoogde middenconsole, die bijdraagt tot het cockpitgevoel, terwijl het getrapte dashboard door het interieur vloeit. Elke toets, schakelaar en hendel bevindt zich aan uw vingertoppen.

LUXUEUS INSTRUMENTENBORD

Het unieke getrapte instrumentenbord van de XE welft sierlijk van u weg en creëert zo een gevoel van elegantie en ruimte. Het is beschikbaar met zwartglanzende afwerking, of met een van de verschillende eigentijdse afwerkingen in aluminium of hout.

DE XE KOMT TOT LEVEN

Druk op de 'Start'-toets en de XE komt tot leven: de naalden draaien rond de wijzerplaten en de motor gromt. In wagens met een automatische transmissie rijst de JaguarDrive-draaiknop uit de middenconsole omhoog tot in de palm van uw hand. Door de verlichting te laten pulseren als een hartslag creëert de XE een emotionele band met u.

DE VERFIJNDSTE MATERIALEN

Ons leder wordt aangekocht bij de beste leveranciers in het Verenigd Koninkrijk en Italië om te garanderen dat het natuurlijk en handschoenzacht aanvoelt. De dubbele stiknaden van het leder maken het geheel niet alleen sterker maar zijn ook beschikbaar in contrasterende kleuren die het luxueuze interieur van de XE accentueren.

PERSONALISERING

In het interieur van de XE creëert u uw eigen, unieke look-and-feel. Wij zorgen voor de kwaliteitsvolle, eigentijdse materialen en het perfecte vakmanschap. U vertelt ons hoe het ideale interieur er voor u uitziet. Behalve verschillende kleurthema's zijn er nog diverse geslaagde, eigentijdse interieurafwerkingen, en kwaliteitsvolle stoffen en ledersoorten waaruit u een keuze kunt maken.

DESIGNACCENTEN

Overal in de XE lenen de natuurlijke vormen van het interieur zich tot een uitgebreid gamma eigentijdse of klassieke materialen en afwerkingen. Ventilatieopeningen in chroom met satijnglans die doorlopen in de deurpanelen, interpuncteren beide uiteinden van het instrumentenbord van de XE. Met hun achtergrondverlichting in combinatie met de optionele sfeerverlichting van de XE zetten ze zowel de breedte van het interieur als onze aandacht voor elk detail in de verf.

ZITCOMFORT

Met een lengte van 4.672 mm en een breedte van 1.850 mm (zonder spiegels) biedt de XE achteraan comfortabel plaats aan drie volwassenen. En met een koffervolume van 455 liter is er ook ruim voldoende plaats voor bagage.

OPBERGRUIMTE IN HET INTERIEUR

De ergonomisch ingedeelde binnenruimte voorziet overal in het interieur van de XE in handige opbergruimte. Er is een vak voor een zonnebril in de dakconsole. In de middenconsole zit een bakje voor een smartphone. Onder de armsteun vooraan is een ruim opbergvak ondergebracht. En elke deur is voorzien van extra opbergruimte.

STANDAARDUITRUSTING

Het XE-gamma combineert prestaties met geavanceerde technologie en een opvallend design, allemaal onderbouwd door de lichte aluminiumarchitectuur. Creëer uw perfecte XE met onze configurator.