Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

EXTERIEUR

Een fantastische kwaliteit en schitterend vakmanschap maken samen met eigentijds Brits design de XF tot een wagen voor het zakelijke segment met een markante schoonheid en dynamische luxe.

De wagens die worden getoond in de filmpjes op deze website, zijn niet altijd volgens de recentste specificaties. Uw lokale Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

DYNAMISCH ONTWERP

Maak kennis met een strak en atletisch exterieur. Weloverwogen rondingen brengen zijn assertieve karakter tot leven. Het zelfverzekerde, verticaal geplaatste radiatorrooster en de geprononceerde "power bulge" op de motorkap onderstrepen zijn bedoelingen. Het perfect geproportioneerde profiel van de XF wordt nog versterkt door een enkele, sierlijke boog langs de flanken, die uitmondt in markante ledachterlichten die zich rond de hoeken wikkelen en voorzien zijn van een dubbel door de F-TYPE geïnspireerd cirkelelement.

GEAVANCEERDE AERODYNAMICA

De vorm van de XF werd minutieus geoptimaliseerd voor een uitstekende aerodynamica en stabiliteit bij elke snelheid. Dankzij een luchtweerstandscoëfficiënt van slechts 0,26 klieft de XF haarscherp door de lucht, met een lager brandstofverbruik en een lagere uitstoot als resultaat. Elk element benut maximaal het aerodynamische potentieel van het koetswerk maar vrijwaart tegelijk de prachtige proporties van de XF.

LEDDAGRIJLICHTEN MET KARAKTERISTIEKE "J BLADE" STYLING VAN JAGUAR

De dynamisch meedraaiende ledkoplampen* met karakteristieke "J Blade" leddagrijlichten geven de XF een fantastische uitstraling.

* Optie.

VERCHROOMDE ZIJDELINGSE VENTILATIESLEUVEN

Verchroomde zijdelingse ventilatiesleuven met "Jaguar" opschrift verwijzen naar het dynamische design en het latente prestatievermogen van de XF.

DOOR DE F-TYPE GEÏNSPIREERDE ACHTERLICHTEN MET DUBBEL CIRKELELEMENT

Een van de vele geraffineerde finishing touches van de XF is het unieke grafische motief met fijne lijnen dat ingewerkt is in de typerende, door de F-TYPE geïnspireerde ledachterlichten.

Het eigentijdse en bekroonde design, de geavanceerde rijdynamiek en het gesofistikeerde infotainment van Jaguar onderscheiden de XF van de concurrentie. Creëer de voor u perfecte XF met onze configurator.