Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

INTERIEURTECHNOLOGIE

De intuïtieve technologieën van de XF maken elke rit veiliger, sterker verbonden en aangenamer.

Van intelligente rijhulpsystemen zoals ons Head-Up Display met lasertechnologie* tot het geavanceerde InControl Touch Pro infotainmentsysteem* met "pinch to zoom"-functionaliteit, verbeteren de innoverende en naadloos geïntegreerde technologieën van de XF uw rijbeleving.

* Optie.

De wagens die worden getoond in de filmpjes op deze website, zijn niet altijd volgens de recentste specificaties. Uw lokale Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

INCONTROL

Geniet van het nieuwste infotainment en blijf verbonden met uw XF en de buitenwereld via InControl, een pakket geavanceerde technologieën van Jaguar. De intelligente oplossingen van InControl laten zich naadloos integreren met uw smartphone, data en media, en verbeteren en verrijken zowel uw eigendoms- als rijbeleving.

INCONTROL TOUCH

Het InControl Touch infotainmentsysteem is de centrale plek in de XF voor connectiviteit, instellingen en entertainment. Het 8" aanraakscherm met intuïtieve "touch & swipe"-bediening geeft u de volledige controle over een scala aan functies, zoals het audiosysteem, de klimaatregeling en het navigatiesysteem.

Het optionele InControl Connect pack breidt het InControl Touch verder uit en geeft u de mogelijkheid om in het interieur van de wagen een wifihotspot te creëren die gebruikmaakt van de antenne van de wagen. Een ander element uit het pack is een multifunctionele app waarmee u via uw smartphone een aantal zaken van uw XF kunt controleren en ermee in interactie kunt gaan*.

* Optie.

MEER OVER INCONTROL TOUCH

UPGRADE NAAR INCONTROL TOUCH PRO

Het InControl Touch Pro tilt de technologie in de XF naar een nog hoger niveau en omvat een snel reagerend aanraakscherm van 10,2". Het InControl Touch Pro biedt spraakbediening via commando's in natuurlijke spreektaal, 10 GB opslagruimte voor eigen bestanden, en een compleet nieuw navigatiesysteem met kaarten in 2D of 3D, satellietbeelden en een voorspellende navigatiefunctie.

Het bijbehorende, optionele InControl Connect Pro pack biedt naast de functionaliteit van InControl Connect nog extra functies die enkel beschikbaar zijn in combinatie met het InControl Touch Pro. Een unieke functie is onder meer Online Routing, dat live de verkeersomstandigheden in de gaten houdt, zodat u uw rit in de kortst mogelijke tijd kunt afleggen*.

* Optie.

MEER OVER INCONTROL TOUCH PRO

WI-FI IN DE WAGEN*

De optionele InControl Connect en InControl Connect Pro packs omvatten Wi-Fi Hotspot dat gebruikmaakt van de krachtige buitenantenne van de XF. Inzittenden kunnen er tot acht apparaten draadloos mee verbinden met het wifinetwerk van de XF. 

DOWNLOAD EEN BROCHURE

HEAD-UP DISPLAY MET LASERTECHNOLOGIE

Meer aandacht voor weg en verkeer met het geavanceerde Head-Up Display met lasertechnologie* voor de XF. Dit optionele, geavanceerde systeem projecteert voor het rijden belangrijke informatie op de voorruit. De weergave is haarscherp en helder, en blijft ook goed leesbaar in fel zonlicht. Het systeem toont de rijsnelheid, de aanwijzingen van het navigatiesysteem, de meldingen van de snelheidsregelaar, en de verkeersborden die werden herkend (als de wagen is uitgerust met verkeersbordenherkenning).

* Optie.
De wagens die worden getoond in de video's op deze website zijn niet altijd volgens de recentste specificaties. Uw lokale Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

VIRTUEEL INSTRUMENTENPANEEL

Het 12,3" virtuele instrumentenpaneel met hoge resolutie* van de XF heeft een compleet nieuwe grafische interface met geavanceerde functionaliteit om rijden nog plezieriger te maken. U kunt kiezen uit vier voorgeprogrammeerde weergavethema's of navigatie in 3D over het volledige scherm - al naar gelang uw persoonlijke voorkeur.

* Optie en alleen beschikbaar als onderdeel van InControl Touch Pro.
De wagens die worden getoond in de video's op deze website zijn niet altijd volgens de recentste specificaties. Uw lokale Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

AUDIO-INSTALLATIES

De schitterende audio-installaties van de XF brengen uw muziek helemaal tot leven. De standaard Jaguar audio-installatie geeft muziek diepgang met 8 luidsprekers. Voor een nog rijkere luisterervaring kunt u upgraden naar het InControl Touch Pro, en een van de optionele Meridian audio-installaties kiezen, zoals de digitale audio-installatie van 380 W of de nieuwe digitale surround sound audio-installatie van 825 W* met 17 luidsprekers. Alle garanderen, waar u en uw passagiers ook in uw XF zitten, een rijke geluidservaring.

* Optie.

RIJHULPSYSTEMEN

Het eigentijdse en bekroonde design, de geavanceerde rijdynamiek en het gesofistikeerde infotainment van Jaguar onderscheiden de XF van de concurrentie. Creëer de voor u perfecte XF met onze configurator.

*Tijdens de introductieperiode van InControl zijn bepaalde functies mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Raadpleeg uw landspecifieke Jaguar website of lokale Jaguar dealer voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden in uw land. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.