Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

INTERIEUR

Het interieur van de XF biedt bijzonder veel luxe en ruimte.

De wagens die worden getoond in de filmpjes op deze website, zijn niet altijd volgens de recentste specificaties. Uw lokale Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

EIGENTIJDS VAKMANSCHAP

Binnenin de XF wordt een scala aan eigentijdse materialen op perfecte wijze gecombineerd om een uitzonderlijk comfort en gevoel van welzijn te creëren.

IN DE BESTUURDERSZETEL

Druk de startknop in. De XF ontwaakt. Perfect gechoreografeerd draaien de ventilatieroosters open, de JaguarDrive Selector* in eigentijds gesatineerd zwart rijst vloeiend uit de middenconsole omhoog, de motor gromt – het doet u uitkijken naar de rit die gaat volgen.

* Enkel in combinatie met automatische versnellingsbak.

MAAK EEN PROEFRIT IN DE XF

DE VERFIJNDSTE MATERIALEN

Dankzij met de grootste zorg geselecteerde ledervariëteiten en interieurafwerkingen voelt alles in de XF luxueus aan. Of u nu de voorkeur geeft aan carbon fibre of hout als aanvulling op het prachtige leder, u kunt uw XF altijd exact de look-and-feel geven die u wenst.

DESIGN DETAILS

De XF combineert zorgvuldig vakmanschap met eigentijdse materialen om talrijke interieuropties te bieden. Dubbel gestikt, uiterst soepel leder, waaronder hoogwaardig Windsor-leder*, kan worden aangevuld met prachtige interieurafwerkingen en premium stoffen in verschillende tinten.

PERSONALISERING

Dankzij fraaie, moderne interieurafwerkingen, hoogwaardige stoffen en lederen zetelbekledingen, en een uitgebreid gamma kleurcombinaties creëert u een XF die exact bij u past. U kunt zelfs een eigen tekst kiezen voor de verlichte instapsierdrempels*.

* Optie op alle modellen behalve Pure.

CONFIGUREER

BAGAGERUIMTE

Met een inhoud van 540 liter* biedt de bagageruimte van de XF u alle ruimte. Voor nog meer veelzijdigheid kunt u kiezen voor de optie van de in de verhouding 40:20:40 neerklapbare achterbank. Hiermee kunt u de bagageruimte vergroten tot een indrukwekkende 885 liter.

* Met Tyre Repair System. 505 liter met ruimtebesparend reservewiel.

RUIMTE OM TE ONTSPANNEN

Het interieur van de XF is het summum van luxe, keuzevrijheid en royale ruimte. De ruime hoofd- en beenruimte achterin bieden toonaangevend comfort voor passagiers. De sfeerverlichting versterkt de ambiance in het interieur van de XF, terwijl de ledleeslampjes een heldere, persoonlijke verlichting bieden.

Het eigentijdse en bekroonde design, de geavanceerde rijdynamiek en het gesofistikeerde infotainment van Jaguar onderscheiden de XF van de concurrentie. Creëer de voor u perfecte XF met onze configurator.