Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

INTERIEUR

Het interieur van de XF biedt bijzonder veel luxe en ruimte.

De wagens die worden getoond in de filmpjes op deze website, zijn niet altijd volgens de recentste specificaties. Uw lokale Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

Binnenin de XF wordt een scala aan eigentijdse materialen op perfecte wijze gecombineerd om een uitzonderlijk comfort en gevoel van welzijn te creëren. De blikvanger in het interieur is het geïntegreerde designelement dat de XF deelt met de andere wagens uit het Jaguar gamma. Het element loopt in een vloeiende boog over het instrumentenbord door tot in de deuren vooraan.

IN DE BESTUURDERSZETEL

Druk de startknop in. De XF ontwaakt. Perfect gechoreografeerd draaien de ventilatieroosters open, de JaguarDrive Selector* in eigentijds gesatineerd zwart rijst vloeiend uit de middenconsole omhoog, de motor gromt – het doet u uitkijken naar de rit die gaat volgen.

* Enkel in combinatie met automatische versnellingsbak.

CONFIGUREER UW XF

DE VERFIJNDSTE MATERIALEN

Dankzij met de grootste zorg geselecteerde ledervariëteiten en interieurafwerkingen voelt alles in de XF luxueus aan. Of u nu de voorkeur geeft aan carbon fibre of hout als aanvulling op het prachtige leder, u kunt uw XF altijd exact de look-and-feel geven die u wenst.

DESIGNDETAILS

De XF combineert zorgvuldig vakmanschap met eigentijdse materialen om talrijke interieuropties te bieden. Dubbel gestikt, uiterst soepel leder, waaronder hoogwaardig Windsor-leder*, kan worden aangevuld met prachtige interieurafwerkingen en premium stoffen in verschillende tinten.

* Standaard op Portfolio

PERSONALISERING

Dankzij fraaie, moderne interieurafwerkingen, hoogwaardige stoffen en lederen zetelbekledingen, en een uitgebreid gamma kleurcombinaties creëert u een XF die exact bij u past. U kunt zelfs een eigen tekst kiezen voor de verlichte instapsierdrempels*.

* Optie op alle modellen behalve Pure.

CONFIGUREER UW XF

RUIMTE OM TE ONTSPANNEN

Het interieur van de XF is het summum van luxe, keuzevrijheid en ruimte. Achteraan nam de knieruimte toe met 15 mm. De hoofdruimte groeide zelfs tot 27 mm. Het resultaat is nog meer comfort en royaal veel ruimte voor de achterpassagiers. De sfeerverlichting versterkt de ambiance in het interieur van de XF, terwijl de ledleeslampjes een heldere, persoonlijke verlichting bieden.

Het eigentijdse en bekroonde design, de geavanceerde rijdynamiek en het gesofistikeerde infotainment van Jaguar onderscheiden de XF van de concurrentie. Creëer de voor u perfecte XF met onze configurator.