Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

XF S

De meest sensationele en performante XF. De XF met V6 motor

VANAF

€ 74.145

  • CO2-EMISSIES g/km
  • Vanaf 198
  • versie met automaat
  • BRANDSTOFVERBRUIK
  • l/100 km (gecombineerde cyclus)
  • Vanaf 8,3
  • versie met automaat

De XF S combineert V6-kracht en sportieve luxe in een sublieme stijl. Geniet van een nauwkeurig rijgedrag dankzij de uitzonderlijke rijkwaliteiten van zijn Adaptive Dynamics-ophanging met Configurable Dynamics. Hij paart zijn prestaties bovendien aan een assertieve 'S'-stijl met rode remzadels, 19" lichtmetalen velgen, een dubbele uitlaat, een gestroomlijnde achterspoiler en een unieke interieurstijl.

SPORTIEF GEÏNSPIREERDE LUXE

De XF S paart luxe aan een sportwagenstijl. De sportzetels in leder en Suède, de metalen drempelplaatjes en het multifunctionele stuur zijn stuk voor stuk getooid met het exclusieve 'S'-logo.

ADAPTIVE DYNAMICS

Voor een maximaal comfort en nauwkeurige controle regelt Adaptive Dynamics de elektronisch gestuurde schokdempers van de XF automatisch bij. Het systeem analyseert het stuurgedrag tot 500 keer per seconde en de koetswerkbewegingen tot 100 keer per seconde. Het volgt ook de input van de bestuurder om de ophanging perfect af te stemmen op de rijomstandigheden en zijn wensen.

SPORTIEVE STIJL

Met zijn gespierde stijl vanbinnen en vanbuiten laat de look van de XF S geen twijfel bestaan over zijn prestaties. De S-koetswerkstijl geeft het al dynamische koetswerk van de XF een extra gespierde toets, met een sportieve voorbumper, een spoiler en glanzend zwarte drempelverbreders. Binnenin creëren de sportzetels en de unieke donkere aluminiumafwerking een interieur dat prestaties centraal stelt.

ABSOLUTE KRACHT

De XF S is verkrijgbaar met de 380 pk sterke 3.0 V6-compressormotor die ook in de F-TYPE S het mooie weer maakt. Hij staat borg voor sensationele prestaties, een maximale efficiëntie en een hoogstaand raffinement. Het koppel van 450 Nm draagt bij tot de sprint van 0 tot 100 km/u in 5,3 seconden en een topsnelheid van 250 km/u.

STANDAARD VOORZIEN OP ALLE XF-MODELLEN

CONFIGUREER UW EIGEN XF

Met zijn uitgebreide keuze aan koetswerk- en interieuraccessoires sluit de XF perfect aan bij uw stijl en levensstijl.

ONTDEK DE ACCESSOIRES

XF S - PRIJZEN

De XF S is verkrijgbaar vanaf € 74.145 en kan worden aangevuld met een heel gamma aan opties en accessoires.

BEKIJK DE PRIJZEN EN SPECIFICATIES VAN DE XF S

CONDITIES OP XF S

Ontdek de huidige condities op Jaguar XF.

SALONCONDITIES

JAGUAR CARE ONDERHOUDSPAKKET ZONDER KOSTEN

Drie jaar waarborg en standaardonderhoud zonder kilometerbeperking.

MEER OVER JAGUAR CARE

MAAK EEN PROEFRIT MET EEN XF

Ervaar het opvallende design, de dynamische aandrijving en de hypergeavanceerde technologie uit eerste hand. Vraag een proefrit aan bij de Jaguar-verdeler van uw voorkeur.

*Uitrusting kan variëren naargelang de motorversie.