Primaire navigatie overslaan

JAGUAR FINANCIAL SERVICES

skip.tertiary.navigation

UW AUTOVERZEKERING

Opteert u voor de Excellence formule dan geniet u van 0% vrijstelling. Binnen de 36 maanden, in geval van totaal verlies of diefstal heeft u recht op een identieke, nieuwe Jaguar. De BIV is gratis meeverzekerd. Daarenboven daalt uw omniumpremie per jaar zonder schadegeval en hoeft u geen bijkomend alarm te laten plaatsen.

Uw Jaguar Full Omnium biedt u een ruime bescherming aan een werkelijk unieke verhouding prijs/kwaliteit. Welke Jaguar opties u na aankoop ook nog aan uw wagen toevoegt, zij worden tot een bedrag van max. 1.025 € BTW excl. meeverzekerd. Uw Jaguar Full Omnium voorziet ook een vervangwagen. Maximum 10 dagen in geval van schade en 30 dagen in geval van diefstal. Bij herstelling garandeert deze Jaguar Full Omnium u ook het gebruik van originele wisselstukken en herstelling volgens de strenge veiligheidsnormen van de constructeur. U hoeft de herstelkosten nooit zelf voor te schieten en de administratie wordt tot een minimum beperkt. Jaguar Insurance heeft werkelijk aan alles gedacht, zoals aan de ‘Evenementendekking’ bijvoorbeeld. Met deze waarborg worden uw concerttickets terugbetaald als u een ongeval hebt op weg naar het concert.

JAGUAR BA AUTO: schade aan derden optimaal verzekerd. JAGUAR RECHTSBIJSTAND: uw rechten altijd gevrijwaard. JAGUAR BESTUURDER steeds beschermd bij een ongeval. JAGUAR FULL OMNIUM: een unieke verzekering met veel bijkomende voordelen.