Primaire navigatie overslaan

INFORMATIE VOOR JAGUAR EIGENAARS

skip.tertiary.navigation

EUROPEAN EMERGENCY ASSISTANCE

Ter vervollediging van het waarborgenpakket biedt Jaguar u eveneens kosteloos een uitgebreid bijstandspakket aan, zodat niets het rijplezier met uw Jaguar nog in de weg kan staan. Dit pakket geldt gedurende een periode van 3 jaar zonder kilometerbeperking. 

De Jaguar European Emergency Assistance levert niet alleen bijstand ingeval van pech of ongeval, maar komt eveneens ter hulp bij de kleine ongemakken zoals lekke band, verlies van sleutels of tanken van verkeerde brandstof, en dit in heel Europa. 

Eén eenvoudig telefoontje volstaat om gedurende 24u/24 en 365 dagen per jaar de onmiddellijke bijstand van Jaguar European Emergency Assistance in te roepen. 

Jaguar European Emergency Assistance omvat onder andere: 

  • Hulp bij pech onderweg 
  • Transport van uw wagen naar een Jaguar dealer 
  • Levering van onderdelen 
  • Repatriëring van de wagen 
  • Tussenkomst in verblijfskosten wegens immobilisatie van de wagen 
  • Tussenkomst in de kosten van een vervangwagen. 
 

Indien u kennis wilt nemen van de volledige dekking van dit bijstandspakket, raadpleeg dan een van onze erkende Jaguar dealers.

Jaguar Care: Volledige gemoedsrust
Standaard voor XE, XF en XJ (vanaf modeljaar 2016), F-PACE of F-TYPE. Met Jaguar Care bieden we bovenop de drie jaar waarborg nog drie jaar gratis* onderhoud vanaf de eerste ingebruikname van de wagen, zonder kilometerbeperking, zodat u echt op beide oren kunt slapen. 

* Niet inbegrepen zijn reparaties of vervangingen als gevolg van slijtage of van schade buiten het normale onderhoudsschema.

Meer weten over Jaguar Care