Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation
X590 - Gallery Asset 1

I‑PACE CONCEPT

De I‑PACE Concept is de voorloper van de eerste volledig elektrische wagen van Jaguar: de ultieme elektrische performance SUV.

De I‑PACE Concept is meer dan een concept. Het is een vooruitblik op onze eerste productiewagen op accuvoeding en het startschot voor ons streven om elektrische wagens te produceren die de automobilist de echte kick van een sportwagen bieden. Niet alleen investeren wij in de nieuwste technische ontwikkelingen op het gebied van emissieloze wagens, wij willen automobilisten ook beter informeren over elektrische wagens.

IMG_WRAPPER - X590 - Model Display 1

GEWAAGD EXTERIEUR

Door zijn spectaculaire proporties, mogelijk gemaakt door de elektrische technologie, wordt met de I‑PACE Concept een nieuw tijdperk ingeluid in de evolutie van het unieke design-DNA van Jaguar.

IMG_WRAPPER - X590 - Concept Design - Model Display

DESIGN VAN DE I‑PACE CONCEPT

De I‑PACE Concept is boven alles een echte Jaguar en staat voor een baanbrekende toekomst voor elektrische wagens.

IMG_WRAPPER - X590 - Dramatic Styling - Model Display

SPECTACULAIRE STYLING

“De uitdaging was het ontwerpen en bouwen van een elektrische wagen die duidelijk en onmiskenbaar een Jaguar is – een wagen die laat zien dat een elektrisch voertuig een genot voor de automobilist kan zijn en de zintuigen kan prikkelen.”

Ian Callum, Design Director

X590 - Performance and Technology - Model Display

PRESTATIES EN TECHNOLOGIE

Door een combinatie van de Jaguar prestaties en legendarische verfijning waar wij zo bekend om staan, biedt de I‑PACE Concept een werkelijk betrokken en stimulerende rijbeleving.

Jaguar All Electric I-PACE Concept

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE

Technologie vormt de kern van de I‑PACE Concept, maar blijft op de achtergrond en is geheel gericht op een groter genot voor bestuurder en passagiers.

Creëer uw eigen opwindende combinatie van Jaguar prestaties, technologie en stijl.

Afbeeldingen tonen de I‑PACE Conceptcar. De productiewagen kan afwijken wat betreft de uiteindelijke styling en details, en de plaatsing van de besturingselementen.
Alle cijfers wat betreft acceleratie, vermogen, snelheid, bereik en opladen zijn schattingen van de fabrikant op grond van de beste informatie die ten tijde van de publicatie beschikbaar is. Productiewagens worden vóór de vrijgave getest en gecertificeerd, zodat voorafgaand aan elke bestelling door een klant de officiële cijfers beschikbaar zijn.