Jaguar Leaper Logo.

DE SPRONG NAAR BETERE TIJDEN

Net zoals u zijn we ontzettend blij dat we, na de bewogen maanden die we doorstaan hebben, stap voor stap de draad weer kunnen opnemen met het normale leven, de economie opnieuw leven kunnen inblazen en ons sociaal leven opnieuw mogen opstarten. Zo ook is uw Jaguar verdeler sinds midden mei opnieuw volledig operationeel, weliswaar met de nodige voorzorgsmaatregelen op het vlak van ‘social distancing’ en hygiëne. De bescherming van uw gezondheid en die van alle Jaguar medewerkers blijft nog steeds van het allergrootste belang.

Aarzel intussen niet om een afspraak te maken, via telefoon of e-mail, met de Jaguar verdeler van uw keuze. De persoonlijke en hoogstaande dienstverlening die u van uw verdeler gewend bent, blijft uiteraard gegarandeerd.

Daarnaast blijft de klantendienst van Jaguar Belux uiteraard bereikbaar:

• Tel.: 00800 33 86 70 49 of +32 (0)2 400 76 24
• E-mail: crcbelux@jaguarlandrover.com

De weg naar betere tijden is vrij!

VERANTWOORD TE WERK GAAN – ONZE JAGUAR ‘SAFE BUSINESS COMMITMENT’

 • DEALER

  ONS DISTRIBUTIENETWERK IS OPNIEUW OPEN

  Vanaf 11 mei worden onze showrooms voor u opnieuw geopend*. Uiteraard kunt u onze concessiehouders nog steeds bereiken zonder bezoek ter plaatse, zowel telefonisch als online. Zo zullen de meeste van onze concessiehouders afhaal- en leveringsdiensten blijven aanbieden en zullen zij nieuwe en bestaande orders blijven verwerken.

  Voor meer informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met uw Jaguar concessiehouder.

  *Met respect voor alle veiligheidsmaatregelen zoals door de Nationale Veiligheidsraad uitgevaardigd.

 • Jaguar Retailer

  ONZE WERKPLAATSEN

  Ook vanaf 11 mei hervatten onze werkplaatsen de niet-dringende werkzaamheden, waarbij we u de service bieden die u gewend bent, weliswaar rekening houdend met de aanbevelingen van de Nationale Veiligheidsraad en met de nodige afstand. Op deze manier willen we elke risico op besmetting vermijden, zowel voor onze medewerkers als voor u. Onze werkprocessen werden hierop afgestemd.

  Als u vragen heeft, neem dan contact op met uw Jaguar concessiehouder of met onze centrale klantendienst.

  Tel.: 00800 33 86 70 49 of +32 (0)2 400 76 24

 • JAGUAR PROEFRITTEN

  Met inachtneming van alle veiligheidsvoorschriften blijven wij u graag voorzien van het door u gewenste voertuig voor een proefrit. Alle actuele aanbiedingen blijven geldig en u kunt uw geschikte model zoals gewoonlijk vinden via onze voertuigzoekfunctie.

  Voor meer informatie en om te weten te komen hoe de testrit zal werken, kunt u rechtstreeks contact opnemen met uw Jaguar concessiehouder.

DIENSTVERLENING

 • Long Exposure of Winding Road Lit Up at Night.

  CONTACTLOZE HAAL- EN BRENGSERVICE

  Beschikbaar bij sommige van onze verdelers*: onze Jaguar haal- en brengservice. Afhankelijk van de aard van de vereiste herstellingswerken, kan u een huurauto ter beschikking gesteld worden. De overhandiging van de sleutels en de huurovereenkomst wordt voorbereid en vindt plaats in snelle uitwisseling met voldoende afstand. Als u uw Jaguar liever bij uw verdeler afzet, kunt u de auto parkeren op de privéparking en de sleutels in de daarvoor bestemde bus achterlaten. U wordt gecontacteerd zodra uw voertuig klaar is. Neem voor meer informatie contact op met uw Jaguar concessiehouder.

  *Gelieve de website van uw verdeler te raadplegen om te weten of hij deze dienst aanbiedt.

 • UW DIGITALE SERVICECONTROLE

  Jaguar digitaliseert elk atelierbezoek* zodat u zorgeloos thuis kunt blijven. Onze Electronic Vehicle Health Check geeft u een handig overzicht, ongeacht de locatie, van welke service nodig is voor uw voertuig. U ontvangt een exact rapport (zo nodig met foto's en video's) en heeft dus de mogelijkheid om direct via mail of telefoon toestemming te geven voor eventuele herstellingen.

  *Beschikbaar bij sommige concessiehouders. Gelieve de website van uw verdeler te raadplegen om te weten of hij deze dienst aanbiedt.

 • ONLINE RESERVERINGSSERVICE

  Boek uw volgende serviceafspraak voor uw Jaguar eenvoudig via het online aanvraagformulier vanuit de website van uw concessiehouder. Voer uw gegevens in en stuur het formulier door. U wordt vervolgens door uw Jaguar verdeler gecontacteerd om de afspraak vast te leggen die u het beste schikt.

ALGEMENE INFORMATIE

 • Jaguar Vehicle Interior and InControl Interface.

  ONTSMETTING VAN DE VOERTUIGEN

  Jaguar Belux en alle Jaguar verdelers houden de laatste COVID-19 informatie nauwlettend in de gaten en volgen alle officiële instructies op. Dit omvat aankondigingen en gedragscodes van de Wereldgezondheidsorganisatie, de Nationale Veiligheidsraad en alle lokale overheidsinstanties. Een onderdeel hiervan is de grondige desinfectie van de voertuigen.

 • Jaguar in the undergoing sun

  HET LAATSTE JAGUAR NIEUWS

  Blijf snel en altijd op de hoogte. Onze Social Media kanalen voorzien u van al het nieuws over ons merk in real time. Gebruik onze verschillende sociale netwerken om met ons in contact te komen en maak uw tijd thuis wat aangenamer.

 • ONZE SPECIALE VOORWAARDEN

  Op dit moment hebben we allemaal meer tijd dan normaal. Een geweldige kans om op uw gemak door ons grote aanbod aan voertuigen te navigeren en de juiste Jaguar voor u te vinden. Ontdek hier onze speciale condities en ons voorraadaanbod.