Jaguar Leaper Logo.

OOK IN DEZE TIJDEN STAAT JAGUAR VOOR U KLAAR.

SINDS 1 DECEMBER IS UW CONCESSIEHOUDER OPNIEUW OPEN.

Het zijn uitzonderlijke tijden. Regelmatig kondigt de overheid speciale maatregelen af om de verspreiding van het COVID-19 virus af te remmen. Ook bij Jaguar vinden we dat de veiligheid en het welzijn van ons allemaal nu op de eerste plaats komt. Toch kunt u ook onder deze omstandigheden op ons blijven rekenen.

Uw Jaguar verdeler blijft bereikbaar voor al uw vragen rond onderhoud, herstellingen of afleveringen van wagens. Ook de verkoopsactiviteiten blijven op volle kracht draaien, uiteraard met strikte inachtname van de veiligheidsmaatregelen zoals bepaald door het overlegcomité en bevestigd door de overkoepelende automobielfederatie FEBIAC. Contacteer uw verdeler gerust via telefoon of e-mail en check ook zijn website voor eventuele berichten rond zijn huidige dienstverlening. Hij helpt u zo snel mogelijk verder.

Daarnaast blijft de klantendienst van Jaguar Belux bereikbaar op het nummer:

• Tel.: 00800 33 86 70 49 of +32 (0)2 400 76 24
• E-mail: crcbelux@jaguarlandrover.com

We hopen net als u op een snelle normalisatie van de situatie. Ondertussen volgen we alle richtlijnen van de overheid om zo met zijn allen de curve af te vlakken en de risico’s te beperken.

VERANTWOORD TE WERK GAAN – ONZE JAGUAR ‘SAFE BUSINESS COMMITMENT’

 • DEALER

  ONS DISTRIBUTIENETWERK

  Onze concessiehouders hebben sinds 1 december opnieuw hun deuren geopend*. Uiteraard kunt u hen eveneens bereiken zonder bezoek ter plaatse, zowel telefonisch als online. De meeste van onze concessiehouders bieden specifieke afhaal- en leveringsdiensten aan*. Alle activiteiten, zowel verkoop als naverkoop, gaan onverminder door*.

  Voor meer informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met uw Jaguar concessiehouder.

  *Met respect voor alle veiligheidsmaatregelen zoals door de Nationale Veiligheidsraad uitgevaardigd.

 • Jaguar Retailer

  ONZE WERKPLAATSEN

  Alle standaard werkzaamheden in onze werkplaatsen mogen nog steeds doorgaan, nl. onderhoud, herstellingen en bandenwissels. Uiteraard moeten daarbij alle door de Nationale Veiligheidsraad uitgevaardigde maatregelen strikt nageleefd worden. Op deze manier willen we elke risico op besmetting vermijden, zowel voor onze medewerkers als voor u. Onze werkprocessen werden hierop afgestemd.

  Als u vragen heeft, neem dan contact op met uw Jaguar concessiehouder of met onze centrale klantendienst.

  Tel.: 00800 33 86 70 49 of +32 (0)2 400 76 24

 • JAGUAR PROEFRITTEN

  Van zodra de veiligheidsvoorschriften het opnieuw toelaten, zullen onze concessiehouders u uiteraard de gewenste proefrit met veel plezier aanbieden. Aarzel dus niet om nu reeds uw interesse te laten blijken, zodanig dat de concessiehouder van uw keuze u nu reeds kan contacteren om verdere afspraken te maken.

  Daarnaast kan u nog steeds op zoek gaan naar de onmiddellijk beschikbare voertuigen uit onze stock. Specifieke leveringsmodaliteiten zijn mogelijk. Uw concessiehouder informeert u graag verder.

DIENSTVERLENING

 • Long Exposure of Winding Road Lit Up at Night.

  CONTACTLOZE HAAL- EN BRENGSERVICE

  Beschikbaar bij sommige van onze verdelers*: onze Jaguar haal- en brengservice. Afhankelijk van de aard van de vereiste herstellingswerken, kan u een huurauto ter beschikking gesteld worden. De overhandiging van de sleutels en de huurovereenkomst wordt voorbereid en vindt plaats in snelle uitwisseling met voldoende afstand. Als u uw Jaguar liever bij uw verdeler afzet, kunt u de auto parkeren op de privéparking en de sleutels in de daarvoor bestemde bus achterlaten. U wordt gecontacteerd zodra uw voertuig klaar is. Neem voor meer informatie contact op met uw Jaguar concessiehouder.

  *Gelieve de website van uw verdeler te raadplegen om te weten of hij deze dienst aanbiedt.

 • UW DIGITALE SERVICECONTROLE

  Jaguar digitaliseert elk atelierbezoek* zodat u zorgeloos thuis kunt blijven. Onze Electronic Vehicle Health Check geeft u een handig overzicht, ongeacht de locatie, van welke service nodig is voor uw voertuig. U ontvangt een exact rapport (zo nodig met foto's en video's) en heeft dus de mogelijkheid om direct via mail of telefoon toestemming te geven voor eventuele herstellingen.

  *Beschikbaar bij sommige concessiehouders. Gelieve de website van uw verdeler te raadplegen om te weten of hij deze dienst aanbiedt.

 • ONLINE RESERVERINGSSERVICE

  Boek uw volgende serviceafspraak voor uw Jaguar eenvoudig via het online aanvraagformulier vanuit de website van uw concessiehouder. Voer uw gegevens in en stuur het formulier door. U wordt vervolgens door uw Jaguar verdeler gecontacteerd om de afspraak vast te leggen die u het beste schikt.

ALGEMENE INFORMATIE

 • Jaguar Vehicle Interior and InControl Interface.

  ONTSMETTING VAN DE VOERTUIGEN

  Jaguar Belux en alle Jaguar verdelers houden de laatste COVID-19 informatie nauwlettend in de gaten en volgen alle officiële instructies op. Dit omvat aankondigingen en gedragscodes van de Wereldgezondheidsorganisatie, de Nationale Veiligheidsraad en alle lokale overheidsinstanties. Een onderdeel hiervan is de grondige desinfectie van de voertuigen.

 • Jaguar in the undergoing sun

  HET LAATSTE JAGUAR NIEUWS

  Blijf snel en altijd op de hoogte. Onze Social Media kanalen voorzien u van al het nieuws over ons merk in real time. Gebruik onze verschillende sociale netwerken om met ons in contact te komen en maak uw tijd thuis wat aangenamer.

 • SALONCONDITIES

  Met of zonder COVID-19, het autosalon blijft een zekerheid, weliswaar in een andere vorm, nl. met de volle ondersteuning van uw concessiehouder. En zo kan u dit jaar ook genieten van uitzonderlijke saloncondities. Ontdek hier hoe we in deze uitzonderlijke tijden te werk gaan, hoe u ons gamma kan blijven ontdekken en op welke manier onze concessiehouders u te woord staan. Ook ons voorraadaanbod met bijhorende speciale voorwaarden kan u hier bekijken.

DE OFFICIËLE COVID-19 VEILIGHEIDSMAATREGELEN VANAF 01/12/2020

De gezondheid en het welzijn van al onze klanten en medewerkers zijn en blijven nog steeds van prioritair, cruciaal belang. Hieronder leest u de voornaamste voorschriften waar al onze concessiehouders rekening mee houden wanneer zij u in hun showroom zullen verwelkomen.

• De gekende basisregels worden zowel door bezoekers als door intern personeel strikt opgevolgd, nl. handen wassen/ontsmetten (handgels ter steeds ter beschikking), afstand houden en het dragen van een mondmasker.
• Maximaal één volwassene per bezoek wordt toegestaan (gezelschap van kinderen tot en met 18 jaar niet meegerekend maar zoveel mogelijk beperkt), en dit gedurende maximaal 30 minuten.
• Specifieke toegangscontrole wordt voorzien met het oog op een een aanwezigheidsgraad in de showrooms die te allen tijde het respecteren van de afstandsregels mogelijk maakt.

Deze regeling geldt tenzij tegenbericht tot minimaal 1 maart 2021.
Bron (vrije en niet-exhaustieve verwoording): FEBIAC, 28/11/2020