UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

CLOSE LABEL
 1. TAXI GEUBELS GAAT DE WEG OP MET JAGUAR XF SPORTBRAKE.

  Komiek Philippe Geubels wordt terug taxichauffeur.

  • TAXI GEUBELS GAAT DE WEG OP MET JAGUAR XF SPORTBRAKE.

   Komiek Philippe Geubels wordt terug taxichauffeur. Aan het stuur van zijn Jaguar XF Sportbrake zal hij boeiende passagiers naar hun bestemming brengen in ‘Taxi Geubels’.

   Aan het stuur van zijn Jaguar XF Sportbrake vervoert Taxi Geubels Stein die zijn amusante ervaringen vertelt als loodgieter

   De keuze voor Philippe Geubels is niet toevallig. Hij staat bekend als een autoliefhebber en was een tijd geleden al een opgemerkte verschijning op de Nederlandse televisie.

   In het programma ‘Uitzonderlijk Vervoer’ reed hij bekende Nederlandse comedians naar het theater.

   Elke week vervoert Philippe Geubels iemand in de nieuwe Jaguar XF Sportbrake. Maak kennis met de veelzijdige Stein

   die zich zowel definiëert als loodgieter als improvisator. Hij test Taxi Geubels dan ook op zijn improvisatie skills.

  • In het nieuwe Taxi Geubels vervoert hij geen bekende komieken maar boeiende passagiers die onze buren zouden kunnen zijn.

   Taxi Geubels fantaseert met Jens over zijn eigen stripverhaal tijdens het ritje naar Jens zijn winkel Mekanik Strip

   Ook vervoert hij Jens naar zijn stripwinkel in het centrum van Antwerpen.

   Jens vertelt hoe hij van zijn hobby zijn job heeft gemaakt als eigenaar van de originele stripwinkel Mekanik Strip.

   Onderweg hiernaartoe discussiëren Taxi Geubels en Jens over wie de krachtigste superheld is en hoe een stripverhaal over Taxi Geubels eruit zou zien.

  • Met zijn onnavolgbare humoristische talent en oprechte interesse in het leven van onbekende maar boeiende mensen, zorgt Philippe Geubels voor onvergetelijke televisiemomenten. Gevat, gedurfd en altijd grappig – dat is Taxi Geubels.

   De polyvalente Tinneke stapt mee in bij Taxi Geubels en informeert wat haar functie als ergotherapeute inhoudt en hoe ze meerdere jobs combineert zonder rijbewijs

   De polyvalente Tinneke stapt mee in de XF Sportbrake bij Taxi Geubels

   en informeert wat haar functie als ergotherapeute inhoudt en hoe ze meerdere jobs combineert zonder rijbewijs.

   Ook geeft ze wat weg over haar liefdesleven en hoe zij de stap heeft genomen om de grote vraag te stellen.

  • Tilly Willemen, ook gekend als de hartveroverende Tante Tilly, kreeg een liftje in de XF Sportbreak van Taxi Geubels naar het ziekenhuis waar ze haar zus gaat bezoeken.

   De hartveroverende Tante Tilly kreeg ook een liftje van Taxi Geubels naar het ziekenhuis waar ze haar zus gaat bezoeken.

   De 83-jarige Tilly vertrouwt op Philippe Geubels voor de rit naar Mortsel en is sterk onder de indruk van de Jaguar waarin ze mag plaatsnemen.

   Ondertussen vermaakt ze Taxi Geubels met verhalen over haar verleden en de drie potten in Olen.

   Philippe Geubels is een van ’s lands populairste comedians. Hij kende zijn grote doorbraak in 2008, met de Comedy Casino Cup.

  • De Rotterdamse studente Alyssa oefent samen met Taxi Geubels haar Antwerps accent op weg naar haar campus, waar ze Kleinkunst volgt.

   De Rotterdamse studente Alyssa oefent samen met Taxi Geubels haar Antwerps accent op weg naar campus, waar ze Kleinkunst volgt. Tijdens deze rit vertelt ze ook wat Kleinkunst betekent.

   Tijdens deze rit licht ze Taxi Geubels ook in over de betekenis van Kleinkunst en hoe haar eerste jaren eruit zagen in België.

   Na vele uitverkochte zaalshows, opgemerkte passages in onder meer ‘De Slimste Mens Ter Wereld’, ‘Mag ik U Kussen’ en ‘Dr. Livingstone’ kreeg hij zijn eigen programma ‘Geubels en de Belgen’.

   In 2018 verlegt hij opnieuw zijn grenzen met het tragikomische succesprogramma ‘Taboe’.