UPGRADE YOUR BROWSER

This site is optimised for modern web browsers, and does not fully support your current browser.

Opwindende prestaties, uitzonderlijke luxe en de meest geavanceerde technologie. Special Vehicle Operations demonstreert het allerbeste van Jaguar met een reeks exclusieve halo-modellen met SV-badge, gelimiteerde collectors editions en uniek ontworpen projecten.​

Parked Jaguar Presented During The Launch

DE ULTIEME PERFORMANCE SUV

De nieuwe opwindende SVR-evolutie omarmt alle luxe en gebruiksgemak van de standaard F-PACE, maar haalt toch het maximale uit het potentieel van de auto. Dankzij de 5.0 liter V8 Supercharged motor, de geavanceerde aërodynamische architectuur en de prestatiegerichte onderdelen is dit de snelste F-PACE ooit.

Jaguar XE Project 8 running on road surrounded by mountains

DE MEEST EXTREME JAGUAR OOIT

De 5.0 liter V8 Supercharged motor vormt het hart van de Project 8 die ontworpen is als 's werelds meest opwindende sportsedan – maar zijn snelheid is niet alleen het resultaat van zijn enorme vermogen. De aërodynamica die rechtstreeks uit de autosport komt, het uitgebreide gebruik van carbon fibre en een lichtgewicht aluminium carrosserie zorgen ervoor dat er geen Jaguar is die levendiger aanvoelt.

JAGUAR VISION GRAN TURISMO SV

Het volgende elektrische hoofdstuk in ons Gran Turismo-verhaal is hier.

JAGUAR VISION GRAN TURISMO SV

Het volgende elektrische hoofdstuk in ons Gran Turismo-verhaal is hier.

ONZE FACILITEITEN

De thuisbasis van Special Vehicle Operations is ons Technical Centre in Warwickshire, Engeland – het resultaat van een investering van 20 miljoen Britse pond. Deze gespecialiseerde productielocatie is het Centre of Excellence van Jaguar Land Rover en biedt plaats aan een team van 200 experts op het gebied van autotechniek. Het hoofdkwartier van SVO beslaat een oppervlakte van 20.000 m² en beschikt over meer dan 40 compartimenten voor technische inspectie en een lakstraat van wereldklasse.

ONZE GESPECIALISEERDE ‘SV’-CENTRA (SPECIAL VEHICLES)

Onze gespecialiseerde SV-centra zijn een niet te missen bestemming voor iedereen die onze unieke voertuigen van dichtbij wil ervaren en met ons team van SV-experts wil praten.

DEMONSTRATIEVOERTUIGEN

U wenst een Jaguar ‘Special Vehicle’ te testen? Onze gespecialiseerde SV-centra bieden rechtstreeks toegang tot de meesterwerken die onze Jaguar ‘Special Vehicles’ zijn.

EXPERTISE VAN HOOG NIVEAU

Dankzij hun weergaloze productkennis vormen onze SV-verkoopspecialisten de perfecte partners om u te helpen bij het vormgeven van uw ultieme Jaguar.

SPECIAAL OPGELEIDE TECHNICI

SV-voertuigen zijn per definitie extra speciaal en vereisen daarom specifieke aandacht van spécialisten. Daarom werken onze gespecialiseerde SV-centra alleen maar met de hoogst gekwalificeerde Jaguar-technici in dienst. Deze krijgen een hoogwaardige opleiding om ervoor te zorgen dat uw voertuig steeds de best mogelijke zorg krijgt.