Jaguar Special Vehicle Operations.

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Luxe, prestaties en technologie naar een absoluut topniveau gebracht voor het creëren van unieke Jaguars.

SVO biedt exclusieve "Halo" modellen, in beperkte aantallen geproduceerde collectors editions en high specification-modellen. Elke auto is een toonbeeld van het beste van Jaguar, met opzienbarende prestaties, ongeëvenaarde luxe en baanbrekende technologie.

ONZE FACILITEITEN

De thuisbasis van Special Vehicle Operations is ons Technical Centre in Warwickshire, Engeland – het resultaat van een investering van 20 miljoen Britse pond. Deze gespecialiseerde productielocatie is het Centre of Excellence van Jaguar Land Rover en biedt plaats aan een team van 200 experts op het gebied van autotechniek. Het hoofdkwartier van SVO beslaat een oppervlakte van 20.000 m² en beschikt over meer dan 40 compartimenten voor technische inspectie en een lakstraat van wereldklasse.

DE ULTIEME PERFORMANCE SUV

De nieuwe opwindende SVR-evolutie omarmt alle luxe en gebruiksgemak van de standaard F-PACE, maar haalt toch het maximale uit het potentieel van de auto. Dankzij de 5.0 liter V8 Supercharged motor, de geavanceerde aërodynamische architectuur en de prestatiegerichte onderdelen is dit de snelste F-PACE ooit.

DE MEEST EXTREME JAGUAR OOIT

De 5.0 liter V8 Supercharged motor vormt het hart van de Project 8 die ontworpen is als 's werelds meest opwindende sportsedan – maar zijn snelheid is niet alleen het resultaat van zijn enorme vermogen. De aërodynamica die rechtstreeks uit de autosport komt, het uitgebreide gebruik van carbon fibre en een lichtgewicht aluminium carrosserie zorgen ervoor dat er geen Jaguar is die levendiger aanvoelt.

SVO DIENSTEN

 • PALETTE PREMIUM SV

  Door de modernste laktechnologieën, premium coatings en traditioneel vakmanschap te combineren, bouwen wij unieke auto's.

 • SV BESPOKE

  Het SV Bespoke Team biedt een enorm veel mogelijkheden om de kleur van uw auto aan te passen, inclusief een volledige ‘match-to-sample’-service, waarbij de kleur wordt ontwikkeld op basis van een door u aangeleverd kleurstaal.

SV OP INSTAGRAM

Volg @JaguarSV voor de nieuwste foto's, video's en verhalen over 's werelds meest unieke Jaguar auto's.

ONZE GESPECIALISEERDE ‘SV’-CENTRA (SPECIAL VEHICLES)

Onze gespecialiseerde SV-centra zijn een niet te missen bestemming voor iedereen die onze unieke voertuigen van dichtbij wil ervaren en met ons team van SV-experts wil praten.

 • Special Vehicle Operations logo

  DEMONSTRATIEVOERTUIGEN

  U wenst een Jaguar ‘Special Vehicle’ te testen? Onze gespecialiseerde SV-centra bieden rechtstreeks toegang tot de meesterwerken die onze Jaguar ‘Special Vehicles’ zijn.

 • Special Vehicle Sales Specialist helping customer at desk

  EXPERTISE VAN HOOG NIVEAU

  Dankzij hun weergaloze productkennis vormen onze SV-verkoopspecialisten de perfecte partners om u te helpen bij het vormgeven van uw ultieme Jaguar.

 • Jaguar Special Vehicle technician

  SPECIAAL OPGELEIDE TECHNICI

  SV-voertuigen zijn per definitie extra speciaal en vereisen daarom specifieke aandacht van spécialisten. Daarom werken onze gespecialiseerde SV-centra alleen maar met de hoogst gekwalificeerde Jaguar-technici in dienst. Deze krijgen een hoogwaardige opleiding om ervoor te zorgen dat uw voertuig steeds de best mogelijke zorg krijgt.

JAGUAR I-PACE eTROPHY

MAXIMAAL 20 I-PACES. 10 RACES.
1 WINNAAR.

De Jaguar I-PACE eTROPHY, ontworpen en gebouwd door Special Vehicle Operations, is het nieuwe opwindende hoofdstuk in onze innovatierace.