Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

F-TYPE SVR GRAPHIC PACK

De robuuste supercar met een topsnelheid van 320 km/h is nu beschikbaar met een verbluffend Graphic Pack op maat.

F-TYPE SVR Graphic Design

De F-TYPE SVR is ontwikkeld door Jaguar's Special Vehicle Operations en is het snelste en krachtigste productiemodel van de F-TYPE ooit. Als dank voor deze uitzonderlijke prestatie heeft Ian Callum, Director of Design, zijn krachten gebundeld met het SV Bespoke personalisatieteam om een uniek, volledig nieuw Graphic Pack te ontwerpen - een visuele bevestiging van de fantastische capaciteiten van deze auto.

KLEUROPTIES

DESIGN

EXTERIEURDESIGN

Het Graphic Pack is ontworpen om de lift en luchtweerstand reducerende aërodynamica van de F-TYPE SVR te accentueren: de '575’ woordmerken op de motorkap en dorpels duiden het vermogen van 575 pk van de 5.0 liter V8 Supercharged motor aan, terwijl motorkaplouvres en powervents de fantastische prestaties benadrukken.

INTERIEURDESIGN

Het Graphic Pack is niet beperkt tot het fraai vormgegeven exterieur van de auto. Het omvat ook verlichte '575'-dorpellijsten en een unieke commissioning-plaquette in de cockpit, die alleen wordt aangebracht in auto's met het Graphic Pack.

ONTDEK SVO

Blue Jaguar F-TYPE in Garage

ONTDEK SVO

In onze speciale SVO-werkplaatsen in Coventry verleggen wij de grenzen van wat mogelijk is in een auto - met behulp van innovatie, vakmanschap en techniek.

Orange Jaguar F-TYPE driven on road

CONFIGURATOR

Bij SVO kunnen onze klanten in onze luxueuze hightech personaliseringsruimte hun eigen, zeer unieke stempel drukken op een keur aan auto's. Ontwerp uw auto nu.

CONTACTEER ONS

F-TYPE SVR Graphic Design

Om met een lid van het SVO-team van gedachten te wisselen over de F-TYPE SVR of over iets anders, klikt u eenvoudigweg op de onderstaande knop.