Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

Play Video

Wereldpremière in Amsterdam

De Brits/Kosovaarse singer-songwriter Dua Lipa heeft samengewerkt met Jaguar om op een compleet nieuwe manier muziek te maken. Met behulp van de innovatieve software van Jaguar en data die is verzameld tijdens haar rit in een I-PACE, heeft zij een exclusieve remix gecreëerd van haar nieuwste track ‘Want To’. Dit is nu al de meest geremixte song in de muziekgeschiedenis, nadat Dua Lipa de track presenteerde tijdens een exclusief optreden in Amsterdam. Parallellen tussen Dua Lipa’s filosofie en die van Jaguar maakten een samenwerking onvermijdelijk. Samen zetten wij ‘The Pace’.

Samen zetten wij ‘the pace’. Doe ook mee.

Volg ons op onze social media-kanalen om te ontdekken wat er nog meer gaat gebeuren.

Een nieuw soort track

Muziek maakt elke rijbeleving individueel en uniek. In samenwerking met Dua Lipa zijn wij nog een stap verder gegaan. Door gebruik te maken van speciaal door Jaguar ontwikkelde software creëerde Dua, door met een Jaguar I-PACE te rijden, een exclusieve remix van haar nieuwste track ‘Want To’. De intelligente sensoren van de auto analyseerden Dua Lipa’s rijstijl – van acceleratie tot hoeveelheid gebruikte elektrische energie – en gebruikte de gegenereerde data om de track te beïnvloeden.

“Want To” remix?

Je hebt geen ritme nodig, wanneer je het juiste algoritme hebt.

Nu stellen wij fans over de hele wereld in staat om gepersonaliseerde remixes te creëren, met behulp van hun eigen data – van de manier waarop ze rijden, de songs waarnaar ze luisteren of door een ritme te tikken op een mobiele telefoon of tablet.

Er zijn meer dan een miljoen verschillende remixes mogelijk, met meerdere tempo’s en versies, gebaseerd op een reeks van muziekgenres, van hip-hop en dance, tot orkestraal, pop en drum & bass.

Met slechts een paar klikken kun je jouw meesterwerk delen met de wereld. Vergeet niet #thepace te gebruiken.

Creëer nu jouw remix
DE STEILE OPGANG VAN DUA LIPA

Na een jaar vol #1 hits, uitverkochte shows en fenomenaal streamingsucces, is Dua Lipa de populairste nieuwe artiest wereldwijd.

ELEKTRISCHE REVOLUTIE.

Het wereldwijde streven naar meer duurzame mobiliteit is een van de belangrijkste redenen waarom gekozen wordt voor elektrificatie. Dit type aandrijving draagt immers bij aan het reduceren van uitlaatgassen en geluidsproductie. Daardoor worden onze straten voor iedereen gezonder en stiller.

MAAK KENNIS MET DE PACE-FAMILIE

De PACE-familie combineert het bekende Jaguar-rijplezier met het praktische gemak van een SUV. De state-of-the-art technologieën en innovaties geven alle modellen van de PACE-familie hun eigen unieke karakter.

I-PACE

Maak kennis met Jaguar's eerste elektrische performance-SUV. De New Jaguar I-PACE is een compleet nieuw model, specifiek ontworpen als puur Battery Electric Vehicle (BEV). Zijn krachtige en elegante lijnen verleiden. Het opvallend ruime en luxueuze interieur nodigt uit. En de geruisloze elektrische prestaties maken indruk. De Jaguar I-PACE is de ultieme praktische driver’s car.

ONTDEK MEER

E-PACE

De E-PACE is Jaguar’s eerste compacte SUV. Hij heeft alles wat de PACE-familie zo bijzonder maakt: opwindend design, hoogstaand rijplezier en Britse luxe. De cockpit is gericht op de bestuurder, terwijl ook de passagiers niet worden vergeten met een ruim en comfortabel interieur. Daarmee is het een gedroomde SUV voor gezinnen. De E-PACE is uniek in zijn klasse.

ONTDEK MEER

F-PACE

Deze performance-SUV met bekroond design is sportief, praktisch en aangenaam efficiënt. Dankzij de vele geavanceerde technologieën aan boord houdt de F-PACE u op elk moment veilig, verbonden en geëntertaind. Hij is een echte referentie voor eigentijdse SUV’s en maakt elke rit tot een bijzonder plezierige ervaring voor u en uw passagiers.

ONTDEK MEER