Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

ELEKTRIFICATIE

ELEKTRIFICATIE

JAGUAR GAAT ELEKTRISCH

Bij Jaguar streven wij ernaar om elektrische wagens te bouwen die een spannende rijbeleving bieden. Met de hulp van ons Formule E-raceteam versnellen wij de ontwikkeling van technologieën voor elektrische wagens, die wij kunnen toepassen in ons opwindende programma elektrische wagens, te beginnen met de I‑PACE Concept.

I‑PACE CONCEPT

De I‑PACE Concept biedt een markante visie op ons eerste elektrische productiemodel. Een wagen met All Wheel Drive, 400 pk, 5 zitplaatsen en een actieradius van meer dan 500 km*. Hij snelt van 0-100 km/h in circa 4 seconden, en met de 50 kW‑snellader bereikt hij in 90 minuten een lading van 80%.

* EU NEDC-testcyclus

Alle cijfers voor acceleratie, vermogen, snelheid, actieradius en opladen zijn schattingen van de fabrikant, gebaseerd op informatie beschikbaar ten tijde van publicatie. Productiewagens worden vóór de vrijgave getest en gecertificeerd, zodat voorafgaand aan elke bestelling door een klant de officiële cijfers beschikbaar zijn.

ONTDEK DE I-PACE CONCEPT

DE RACE NAAR INNOVATIE

Om onze volgende generatie wagens te kunnen voorzien van Jaguar prestaties waar de vonken van afspatten, strijden wij mee op het circuit in de FIA Formule E. Voor ons is dit de ideale proeftuin om technologieën voor elektrische wagens in de praktijk te testen en te perfectioneren.

ONTDEK JAGUAR RACING

TOEKOMST IS VOOR ONS NIET IETS WAT GAAT GEBEUREN, MAAR WAARAAN WIJ ZELF MEEBOUWEN.

Jaguar Racing is trots om opnieuw geschiedenis te schrijven met de introductie van 's werelds eerste internationale raceklasse voor een elektrisch productiemodel: de Jaguar I‑PACE eTROPHY.

MEER INFORMATIE

I‑PACE CONCEPT: VAN HET CIRCUIT NAAR DE WEG

Wij volgen de reis van de I‑TYPE Formule E-raceauto tot de I‑PACE CONCEPT. Ontdek Jaguar’s eerste elektrische auto.

LEES VERHALEN