Primaire navigatie overslaan
Branded_Goods_Header

THE JAGUAR COLLECTION

skip.tertiary.navigation

THE JAGUAR COLLECTION

In de nieuwste Jaguarcollectie vindt u ons nieuwste aanbod stijlvolle en gedistingeerde kleding en accessoires. Dit grote gamma unieke Jaguarartikelen bevat echt voor elk wat wils.

Van comfortabel en toch geraffineerd, tot modieus en toch leuk, weerspiegelt deze begeerlijke collectie merkgeschenken en -kleding alle sensaties en stijl die eigen zijn aan Jaguar.
De Lifestyle Collection telt drie reeksen. De eerste is de Heritage Collection: een exclusieve collectie luxekleding, accessoires en hebbedingen, die geïnspireerd zijn door de E-type racewagen van 1963 met zijn felrode en -blauwe racestrepen. De Ultimate Collection, een geraffineerde collectie van artikelen en accessoires waarvan elk product de gedistingeerde Jaguargevoeligheid uitstraalt. En dan de Lifestyle Collection, een collectie functionele en modieuze kleding en accessoires.

U bestelt en koopt elk van de vele artikelen uit de collectie gewoon bij uw plaatselijke dealer. Om te bestellen bekijkt u de brochure en u neemt contact op met uw dichtstbijzijnde Jaguar dealer. Zolang de voorraad strekt.

De Lifestyle Collection

HET JAGUARGEVOEL OOK NAAST DE WEG

De Lifestyle Collection is zowel stijlvol als praktisch. De collectie van 2018 bevat een groot assortiment kleding, accessoires en geschenken met een stijl en karakter die onmiskenbaar Jaguar uitstralen.

BEKIJK HET ASSORTIMENT

Kids World

OPWINDING BEGINT VROEG

Op Jaguarfans staat echt geen leeftijd. In de jonge en vrolijke Kids Collection vindt elk kind dat van Jaguar begint te houden wel zijn gading. Ons gamma kleding, pennendozen, stickerboeken en andere fantastische hebbedingen is ontworpen met felle kleuren en andere trendy elementen. Het zal elk kind verrassen en blij maken.

BEKIJK HET ASSORTIMENT

De Heritage Collection

ONMISKENBAAR JAGUAR

De Heritage Collection haalt haar inspiratie uit ons verleden en creëert daarmee een assortiment met een passie, trots en kwaliteit die synoniem zijn voor elke Jaguarwagen. Opvallende racestrepen grijpen terug naar karakteristieke designelementen van de lichte E-type die in 1963 in Sebring (Florida) deelnam aan de race. De iconische nr. 23 roundel en het exclusieve E-typelogo zijn prominent aanwezig in deze iconische collectie kleding en accessoires.

BEKIJK HET ASSORTIMENT