BELEEF DE ICE ACADEMY IN ZWEDEN

Arjeplog, dat helemaal op de rand van de Zweedse poolcirkel ligt, is een surrealistische en betoverende bevroren wildernis. Op deze evenzeer serene als extreme plek hebt u overal waar u maar kijkt een uitzicht van epische proporties. Het is dus niet alleen de koude lucht die uw adem doet stokken.

EEN ONVERGETELIJKE ERVARING

De Ice Academy, gelegen op een van de vele bevroren meren in de regio, is uw kans om de opwindende sensatie van het rijden op ijs te beleven, achter het stuur van de nieuwste Jaguars en Land Rovers. Onder toezicht van onze deskundige instructeurs wordt uw rijvaardigheid naar een geheel nieuw niveau getild.

KIES UW ICE DRIVE EXPERIENCE

  • ICE DRIVE

    Deze Experience, die beschikbaar is als weekendbeleving van 3 dagen of midweek van 4 dagen, is de perfecte introductie tot de sensationele kunst van het rijden op ijs. Test uw grenzen op de verschillende ijsbanen, met op de achtergrond een verbluffend poollandschap.

  • ICE DRIVE ADVANCED

    Deze Experience, die beschikbaar is als weekendbeleving van 3 dagen of midweek van 4 dagen, is vooral gericht op terugkerende gasten of personen die al ervaring hebben met het rijden op ijs. Ga technische uitdagingen aan in verschillende Jaguar modellen en haal het uiterste uit de privélessen in SVR-sportauto's op de baan.

  • ICE DRIVE SV EXCLUSIVE

    Voor deze ongelofelijke trip zijn slechts 10 plaatsen beschikbaar. U zult het rijden in een Jaguar beleven als nooit tevoren. Tijdens een flitsend weekend vol adrenaline rijden de gasten in SV-modellen, gebouwd door Special Vehicle Operations.

FOTOGALERIJ ICE ACADEMY

Een voorproefje van wat u kunt verwachten van de Ice Academy.

INTERESSE IN EEN OPWINDENDE RIT OVER HET IJS?

Het fantastische Ice Drive seizoen in Arjeplog, Zweden is afgelopen. De voorbereidingen voor een uitdagend programma in 2021 zijn al begonnen. Meld u hieronder aan om als een van de eersten op de hoogte te zijn of neem rechtstreeks contact op met het begeleidingsteam voor meer informatie. Houd er rekening mee dat alle communicatie in het Engels is.

Telefoon: +44 207 291 5253

E-mail: iceacademy@quintessentially.com