NATIONALE CONTACTGEGEVENS

Ons Fleet & Business verkoopsteam staat voor u klaar met gespecialiseerd advies zowel over ons Jaguar gamma als over onze Land Rover voertuigen, alsook over alle bijbehorende diensten.

CONTACT

Naam: Kris Verleye
GSM: +32 (0)470 92 84 75
Email: kverley2@jaguarlandrover.com

ZOEK EEN CONCESSIEHOUDER

Vind uw dichtstbijzijnde Jaguar Fleet & Business-specialist.

SPECIALE KLANTEN

Wij zijn er trots op dat wij diplomaten en ambassades voorzien van een ruim assortiment auto's en diensten op maat, inclusief ons kortingsprogramma voor Defensie en daarmee inspelen op de behoeften van het diplomatieke en ambassadeleven.

NOODDIENSTEN

Ons gamma Jaguar en Land Rover wagens wordt vertrouwd door hulpdiensten van over de hele wereld, en biedt u de terreinprestaties en toonaangevende capaciteiten om vol zelfvertrouwen op elke oproep te reageren.

Parked Jaguar car on asphalt road with hill background

VERKOOP AAN DEFENSIE

Als organisatie komt Defensie mogelijk in aanmerking voor voorkeursprijzen voor auto's uit het volledige Jaguar assortiment.

Parked Jaguar I-Pace  front view

VERKOOP AAN DIPLOMATEN

Via ons Diplomatic Sales-programma biedt Jaguar een assortiment auto's, dat inspeelt op de specifieke behoeften, uitdagingen en prestige van de diplomatieke gemeenschap.

Jaguar F-Pace car moving on the road, side view

VERKOOP AAN AMBASSADES

Vanuit de Jaguar portfolio zijn we in staat om wagenparken op maat te leveren voor overheden wereldwijd, met voertuigen die perfect zijn afgestemd op het ambassadeleven.