Primaire navigatie overslaan
JG_GL_AWD_Range_6car_NoXJ_FINAL-IMAGERY_RAIN_GEE-hero2-1366x380

FLEET & BUSINESS LEASING

skip.tertiary.navigation

FLEET & BUSINESS LEASING

Dankzij de operationele leasingformule van Jaguar Fleet & Business Leasing betaalt u enkel voor het gebruik van uw wagen. Uw concessiehouder en Jaguar Fleet & Business Leasing bieden u een 5-sterrendienstverlening en een belangrijke tijdsbesparing. Op deze manier kunt u zich ten volle concentreren op waar u goed in bent.

J_GL_X760_XE_18_Front-_7_8_GEE_CMYK-640x318

XE BUSINESS EDITION
IN OPERATIONELE LEASING
VANAF € 619 / MAAND*

De meest geavanceerde, efficiënte en geraffineerde sportberline die Jaguar ooit gebouwd heeft.

X260_18MY_005_GLHD_DD-640x318

XF BUSINESS EDITION
IN OPERATIONELE LEASING
VANAF € 669 / MAAND*

Een luxueuze berline met een karaktervol design, een dynamisch rijgedrag en geavanceerde technologie.

X260_18MY_042_JDX-640x318

XF SPORTBRAKE BUSINESS EDITION
IN OPERATIONELE LEASING
VANAF € 674 / MAAND*

De XF Sportbrake zal u verleiden door zijn totaalpakket van ruimte, comfort, luxe en uitmuntend rijplezier.

X540_18MY_039_GLHD-640x318

E-PACE
IN OPERATIONELE LEASING
VANAF € 499 / MAAND*

Jaguar's eerste compacte SUV: een unieke combinatie van fraai design, toonaangevende wendbaarheid en dynamisch rijgedrag.

X761_18MY_027_GLHD-640x318

F-PACE BUSINESS EDITION
IN OPERATIONELE LEASING
VANAF € 724 / MAAND*

De F-PACE is een praktische performance SUV die een maximum aan rijplezier combineert met een toonaangevende efficiëntie.

X540_18MY_031_DX-640x318

DE BUSINESS EDITIONS ZIJN
BESCHIKBAAR OP DE XE, XF,
XF SPORTBRAKE EN F-PACE

Stuk voor stuk rijkelijk uitgerust en met een aantrekkelijk klantenvoordeel. Ontdek ze hier.

FLEET & BUSINESS LEASING: ALLEEN MAAR VOORDELEN

Voordelig
Een operationele leasing bespaart u een hoop financiële kopzorgen.

Minder btw – U betaalt alleen btw op de afschrijving: dus op het verschil tussen de aankoop- en de restwaarde van uw wagen. Dat bedrag telt u niet in één keer neer, maar wel verspreid over de leasemaanden. En vergeet niet: van uw btw-bijdrage recupereert u nog 35 procent.

Beheersbaar budget – U weet precies wat de wagen kost: u betaalt er elke maand hetzelfde bedrag voor (óók als er een onderhoud of herstelling was). Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over de herverkoop¬waarde van uw wagen. U vermijdt dus elk financieel risico.

Buiten balans – U hoeft de auto niet te activeren in uw boekhoudkundige balans: uw kredietlijn blijft dus onaangetast. Het enige wat u hoeft te doen? De maandelijkse leasefacturen inbrengen als kosten.

Veilig
Met een leasepakket van Jaguar Fleet & Business Leasing zijn uw veiligheid en mobiliteit gegarandeerd, op elk moment. Want u rekent op een verzekeringspakket, onderhoud en herstelling met vervangwagen en onbeperkt aantal zomerbandenwissels.

Flexibel
Uw Jaguar verdeler vindt samen met u het perfecte contract. U kiest daarbij zelf uw voertuig, de duur en het aantal kilometers van uw contract.

* Aanbod voor huur op lange termijn met Standard+ profiel, berekend op basis van een looptijd van 60 maanden / 100.000 km. Betaling met bankdomiciliëring. Onderhoud & herstellingen, verzekeringen, zomerbanden, pechbijstand, afschrijving, interesten inbegrepen. Vaste bonus malus, forfaitaire schadeloosstelling koetswerk 2,5%. Offerte via Jaguar Fleet & Business Leasing, een divisie van Axus N.V. - Kolonel Bourgstraat 120 - 1140 Brussel. Voor meer info bel 02 406 43 13. Offerte op basis van catalogusprijzen en tarieven geldend op 01/01/2018 en 1 maand geldig onder voorbehoud van wijzigingen van de catalogusprijs, de prijs van opties en toebehoren, de korting. Onze offerte is slechts geldig na acceptatie van uw financieel dossier door onze kredietverzekeraar en na ondertekening van onze hoofdovereenkomst. Noch de opgave van de standaarduitrusting, noch de technische kenmerken zijn bindend.