Primaire navigatie overslaan

FLEET & BUSINESS LEASING

skip.tertiary.navigation

FLEET & BUSINESS LEASING

Dankzij de operationele leasingformule van Jaguar Fleet & Business Leasing betaalt u enkel voor het gebruik van uw wagen. Uw concessiehouder en Jaguar Fleet & Business Leasing bieden u een 5-sterrendienstverlening en een belangrijke tijdsbesparing. Op deze manier kunt u zich ten volle concentreren op waar u goed in bent.

XE IN OPERATIONELE LEASING
VANAF € 545 / MAAND*

De meest geavanceerde, efficiënte en geraffineerde sportberline die Jaguar ooit gebouwd heeft.

XF IN OPERATIONELE LEASING
VANAF € 638 / MAAND*

Een luxueuze berline met een karaktervol design, een dynamisch rijgedrag en geavanceerde technologie.

F-PACE IN OPERATIONELE LEASING
VANAF € 658 / MAAND*

De F-PACE is een performance SUV die een maximum aan rijplezier combineert met een toonaangevende efficiëntie.

FLEET & BUSINESS LEASING: ALLEEN MAAR VOORDELEN

Voordelig
Een operationele leasing bespaart u een hoop financiële kopzorgen.

Minder btw – U betaalt alleen btw op de afschrijving: dus op het verschil tussen de aankoop- en de restwaarde van uw wagen. Dat bedrag telt u niet in één keer neer, maar wel verspreid over de leasemaanden. En vergeet niet: van uw btw-bijdrage recupereert u nog 35 procent.

Beheersbaar budget – U weet precies wat de wagen kost: u betaalt er elke maand hetzelfde bedrag voor (óók als er een onderhoud of herstelling was). Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over de herverkoop¬waarde van uw wagen. U vermijdt dus elk financieel risico.

Buiten balans – U hoeft de auto niet te activeren in uw boekhoudkundige balans: uw kredietlijn blijft dus onaangetast. Het enige wat u hoeft te doen? De maandelijkse leasefacturen inbrengen als kosten.

Veilig
Met een leasepakket van Jaguar Fleet & Business Leasing zijn uw veiligheid en mobiliteit gegarandeerd, op elk moment. Want u rekent op een verzekeringspakket, onderhoud en herstelling met vervangwagen en onbeperkt aantal zomerbandenwissels.

Flexibel
Uw Jaguar verdeler vindt samen met u het perfecte contract. U kiest daarbij zelf uw voertuig, de duur en het aantal kilometers van uw contract.

* Aanbod voor huur op lange termijn met Standard+ profiel. Betaling met bankdomiciliëring. Onderhoud & herstellingen, verzekeringen, zomerbanden, pechbijstand, afschrijving, interesten inbegrepen. Vaste bonus malus, forfaitaire schadeloosstelling koetswerk 2,5%. Offerte via Jaguar Fleet & Business Leasing, een divisie van Axus N.V. - Kolonel Bourgstraat 120 - 1140 Brussel. Voor meer info bel 02 406 43 13. Offerte op basis van catalogusprijzen en tarieven geldend op 15/09/2016 en 1 maand geldig onder voorbehoud van wijzigingen van de catalogusprijs, de prijs van opties en toebehoren, de korting. Onze offerte is slechts geldig na acceptatie van uw financieel dossier door onze kredietverzekeraar en na ondertekening van onze hoofdovereenkomst. Noch de opgave van de standaarduitrusting, noch de technische kenmerken zijn bindend.