JAGUAR CARE

Ons dealernetwerk biedt een programma van periodieke controles van de voertuigstaat en Jaguar onderhoudscontracten.

DESKUNDIGE ONDERSTEUNING

Vanaf het moment dat u contact opneemt met een Jaguar dealer of Jaguar Servicecentrum, bent u in handen van specialisten, die uw auto beoordelen met behulp van hoogwaardige diagnoseapparatuur en die uitsluitend gebruik maken van originele Jaguar onderdelen.

 • Jaguar Service Plans.

  ONDERHOUDSCONTRACTEN

  Jaguar onderhoudscontracten dekken de kosten van routine-onderhoud zodat uw auto altijd optimaal presteert, terwijl u bespaart op eigendomskosten zonder in te leveren op de kwaliteit.

 • Regular Health Checks.

  CONTROLES VAN DE VOERTUIGSTAAT

  Wij bieden een uitgebreide beoordeling van de algehele conditie van uw Jaguar met een aanvullende elektronische controle van de voertuigstaat en een onderhoudsadviseur die samen met u een rapport van de resultaten doorneemt.

Complete Online Service History.

ONLINE ONDERHOUDSHISTORIEK

Alle auto's beschikken over een veilige online onderhoudshistoriek, waardoor het risico van het niet uitvoeren of meermaals uitvoeren van uw onderhoud wordt uitgebannen en zo de restwaarde van de auto helpt te beschermen.

 • CASTROL

  Castrol werkt al meer dan een decennium met ons om smeermiddelen te formuleren speciaal ontworpen om slijtage, CO2-uitstoot en brandstofverbruik te verminderen in Jaguar motoren.

 • AdBlue

  ADBLUE®

  AdBlue® is een niet-giftige, kleurloze, geurloze en niet-ontvlambare vloeistof die uitlaatgassen reinigt door stikstofoxiden-emissies (NOx) af te breken en deze om te zetten in onschadelijke waterdamp en stikstofgas.

ZOEK EEN CONCESSIEHOUDER

Vind uw dichtstbijzijnde Jaguar Fleet & Business-specialist.