Jaguar Protection and Warranty Plans.

JAGUAR BESCHERMING

Wij zorgen ervoor dat uw auto optimaal kan presteren met onze garanties en hulp onderweg.

BESCHERMING GEGARANDEERD

Door middel van onze uitgebreide fabrieksgarantie en de mogelijkheid om deze te verlengen, helpt Jaguar uw auto te beschermen, de prestaties te handhaven, uw rijbeleving te verbeteren en de restwaarde te maximaliseren.

JAGUAR GARANTIES

Onze auto's staan voor het allerbeste in engineering, design en ontwikkeling. Indien gedurende de eerste drie jaar of binnen de 100.000 km (eerst bereikte limiet) een onderdeel moet worden gerepareerd of vervangen als gevolg van een productiefout, wordt dit gratis uitgevoerd door een erkende Jaguar concessiehouder waarbij uitsluitend originele Jaguar onderdelen gebruikt worden.

Jaguar Extended Warranties.
24/7 Roadside Assistance for Jaguar Owners.

JAGUAR ASSISTANCE

Ons uitgebreide 24/7-assistentieprogramma is ontworpen om absolute gemoedsrust en de beste ondersteuning in zijn klasse bij pech onderweg te bieden. Meer is niet nodig om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

CARROSSERIE EN LAKWERK

Onze erkende centra voor carrosserie en lakwerk combineren specialistische trainingen met expertise om schades van klein tot groot perfect te kunnen herstellen. Wij garanderen dat uitsluitend originele onderdelen worden gebruikt zodat uw carrosserie- en lakwerkgarantie volledig behouden blijft.

Specialised Body and Paint Services.

ZOEK EEN CONCESSIEHOUDER

Vind uw dichtstbijzijnde Jaguar Fleet & Business-specialist.