Primaire navigatie overslaan

TOTAL COST OF OWNERSHIP

skip.tertiary.navigation

TOTAL COST OF OWNERSHIP

Bij Jaguar begrijpen wij hoe belangrijk de Total Cost of Ownership is wanneer u wagens moet kiezen voor het wagenpark van uw bedrijf.

Daarom houden wij tijdens de vormgeving en ontwikkeling van onze wagens van bij het begin rekening met de totale gebruikskosten. De nieuwste wagens in ons indrukwekkende gamma werden ontwikkeld op basis van onze Lightweight Aluminium Architecture – die de koetswerkstructuur sterk maar tegelijk licht maakt – en zijn beschikbaar met ons nieuwe gamma superefficiënte Ingenium motoren, met een brandstofverbruik vanaf slechts 4.0l/100km en een CO2-emissie vanaf 104 g/km. En vanaf heden wordt ons gamma aangevuld met de splinternieuwe Jaguar I‑PACE, onze allereerste volledig elektrische en uitstootvrije wagen. De afwezigheid van een verbrandingsmotor levert een dubbel voordeel op: gevoelig lagere onderhoudskosten enerzijds en hogere fiscale voordelen anderzijds, dankzij het feit dat de elektromotoren geen vervuilende stoffen uitstoten. Dit vertaalt zich uiteraard in een aanzienlijk lagere ‘Total Cost of Ownership’.

Bij het ontwerp van onze wagens houden wij rekening met alle mogelijke aspecten van de Total Cost of Ownership: van verzekering, onderhoud en afschrijvingswaarden tot brandstofverbruik en CO2-uitstoot. Wij leggen onszelf strenge doelstellingen op om het concurrentievermogen van onze wagens te verzekeren. Zo bent u gerust dat u een verstandige financiële beslissing hebt genomen door te kiezen voor een Jaguar.

Contacteer ons voor meer informatie

WAAR VINDT U ONS?

Internationale klanten

Jaguars aankopen in meer dan één land?

Volg ons op Linkedln

Volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven van het laatste Jaguar Fleet & Business nieuws.