ONZE AANPAK

Jaguar wordt nog steeds gedreven door een passie voor design, innovatie, veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

WAAROM KIEZEN VOOR JAGUAR?

Jaguar heeft een niet-aflatende inzet om dynamische en onderscheidende auto's te creëren die u helpen het unieke karakter van uw bedrijf tot uitdrukking te brengen, met technologisch geavanceerde auto's die de maximale veiligheidsniveaus voor alle inzittenden verschaffen. Ook zijn wij op alle productie- en bedrijfsgebieden continu bezig met het verbeteren van duurzaamheid en onze ecologische prestaties.

  • TECHNOLOGIE EN INNOVATIE

    Jaguar blijft koploper in technologie en innovatie op het gebied van design en fabricage.

  • MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

    Als een van ’s werelds toonaangevende automerken, neemt Jaguar zijn verantwoordelijkheid ten opzichte van het beschermen en behouden van de planeet en het welzijn van iedereen die deel ervan uitmaakt.

  • VEILIGHEID & BEVEILIGING

    Wanneer het gaat om het design van iedere Jaguar, is niets zo belangrijk voor ons als de veiligheid en beveiliging van alle inzittenden.

TWEE ICONISCHE MERKEN

Onze uitgebreide portfolio die het assortiment van zowel Jaguar als Land Rover bevat, kan eenvoudig worden beheerd onder één handige wagenparkovereenkomst. Onze brede selectie aan auto's zorgt ervoor dat wij aan de behoeften van al onze klanten tegemoet kunnen komen, van de bestuurder van de bedrijfswagen tot de wagenparkbeheerder.