Safety Features in Jaguar.

VEILIGHEID & BEVEILIGING

Niets is zo belangrijk voor ons dan het ontwerpen en ontwikkelen van auto's die zorgen dat inzittenden veilig en zeker zijn.

DE ULTIEME BEVEILIGING

Van onze lichtgewicht aluminium architectuur en uitgebreid systeem van airbags, tot onze geavanceerde bestuurdersondersteuningsystemen (ADAS – Advanced Driver Assistance Systems), een Jaguar is ontworpen om u op elke rit te beschermen. Terwijl de meest recente innovaties op het gebied van autobeveiliging u voorzien van extra gemoedsrust.

GEAVANCEERDE RIJHULPMIDDELEN

Wij hebben een programma intuïtieve technologieën ontwikkeld om uw rijbeleving te verbeteren door het veiliger, ontspannender en prettiger te maken.

 • Emergency Braking Car Safety Feature

  AUTONOMOUS EMERGENCY BRAKING

  Als bij een snelheid tussen 5 en 80 km/h een potentiële botssituatie wordt geïdentificeerd, wordt u gewaarschuwd, waardoor u tijd hebt om in te grijpen. Indien geen actie wordt ondernomen, remt het systeem automatisch de auto af.

 • Lane Keeping and Driver Condition Monitor

  LANE KEEP ASSIST & DRIVER CONDITION MONITORING

  In samenwerking met Lane Departure Warning, detecteert Lane Keep Assist wanneer de auto ongemerkt buiten de eigen rijstrook dreigt te komen en helpt dan om uw Jaguar terug in zijn eigen rijstrook te sturen. De Driver Condition Monitoring detecteert concentratieverlies als gevolg van vermoeidheid en geeft advies om een pauze te nemen.

 • Adaptive Cruise Control Feature

  ADAPTIVE CRUISE CONTROL & STEERING ASSIST

  Adaptive Cruise Control & Steering Assist maken het rijden op de snelweg en in omstandigheden met druk verkeer gemakkelijker door de auto in het midden van de rijstrook te houden en tegelijkertijd een ingestelde afstand aan te houden tot een voorligger.

 • Parking Assistant in Jaguar

  GEAVANCEERDE PARK ASSIST

  Het geavanceerde automatisch parkeersysteem Park Assist maakt parkeren in krappe plekken gemakkelijker dan ooit. Uw Jaguar kan zichzelf nauwkeurig inparkeren, zowel parallel aan de rijbaan als in haaks op de rijbaan gelegen parkeervakken – u hoeft alleen het rem- en gaspedaal te bedienen.

 • Lane Departure Warning System

  LANE DEPARTURE WARNING

  Lane Departure Warning verbetert de veiligheid van alle inzittenden. Wanneer de auto ongemerkt buiten de eigen rijstrook komt wordt u gewaarschuwd via een visueel signaal en een subtiel trillen van het stuurwiel.

 • Blind Spot Monitor

  BLIND SPOT MONITOR & REVERSE TRAFFIC DETECTION

  Blind Spot Monitor waarschuwt u snel voor auto’s in uw dode hoeken en voor auto’s die van achteren naderen. Evenzo detecteert Reverse Traffic Detection dat er tijdens het achteruitrijden een auto nadert.

 • 360 Degree Surround Camera System

  360º SURROUND CAMERA SYSTEM

  Het Surround Camera System helpt u bij verschillende manoeuvres, van parkeren langs een stoeprand of uitrijden van onoverzichtelijke parkeerplaatsen of kruisingen. Het toont een 360° beeld van de directe omgeving op het touchscreen.

 • Blind Spot Assist

  BLIND SPOT ASSIST

  Indien u van rijstrook gaat veranderen terwijl er een andere auto in uw dode hoek zit, zorgt de functie Blind Spot Assist, een uitbreiding op Blind Spot Monitor, voor een tegenstuurbeweging en leidt de auto zo van het voertuig in de dode hoek weg.

WIJ ONDERSTEUNEN WERELDWIJD BEDRIJVEN

Ons uitgebreide assortiment luxe auto's, bestaande uit de Jaguar en Land Rover modellen, zorgt ervoor dat we altijd aan de diverse behoeften van uw bedrijf kunnen voldoen.