fpace.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Wij zijn constant bezig onze milieuprestaties te verbeteren en hechten veel waarde aan het werk dat wij doen om gemeenschappen te ondersteunen.

EEN DUURZAME TOEKOMST

Duurzaamheid is een van de kernprincipes waar ons bedrijf op steunt. Jaguar verlegt continu de grenzen van innovatie om de duurzaamheid over de volledige levensduur van onze auto's te verbeteren, van het design en de productie tot het praktijkgebruik en de definitieve afvoer aan het einde van de levenscyclus.

Waste Reduction in Jaguar Manufacturing Processes.

VOORUIT DENKEN

In de productie hebben wij het waterverbruik in onze fabrieken met 70 % verminderd, hebben we een verlaging van 54 % in de totale hoeveelheid afval behaald en het grootste zonnepanelensysteem ter wereld aangelegd op het dak van ons Engine Manufacturing Centre in het Verenigd Koninkrijk. Wij hebben onszelf ook verplicht om meer gerecycleerd aluminium toe te passen in onze productie en zorgen ervoor dat onze grootste toeleveranciers zich houden aan onze 'best practices' voor duurzaamheid.

TWEE ICONISCHE MERKEN

Onze uitgebreide portfolio die het assortiment van zowel Jaguar als Land Rover bevat, kan eenvoudig worden beheerd onder één handige wagenparkovereenkomst. Onze brede selectie aan auto's zorgt ervoor dat wij aan de behoeften van al onze klanten tegemoet kunnen komen, van de bestuurder van de bedrijfswagen tot de wagenparkbeheerder.