Cutting Edge Technology in Jaguars.

TECHNOLOGIE EN INNOVATIE

Intelligente technologie en innovatie vormen de basis voor alles wat wij doen, van het verbeteren van de prestaties tot het verhogen van de efficiëntie.

DE TOEKOMST IS AL BEGONNEN

Van banden met lage weerstand tot accu-aangedreven elektrische auto's die voor een opwindende rijbeleving zorgen, elke Jaguar is een viering van de intelligente technologie.

 • Jaguar Aluminium Chassis Architecture.

  LIGHTWEIGHT ALUMINIUM ARCHITECTURE

  Met aluminium kunnen wij een carrosserie bouwen die aanzienlijk lichter is dan zijn stalen tegenhanger. Zo verlagen wij het brandstofverbruik en de emissies, en bieden wij een meer dynamische rijbeleving.

 • Ingenium Engine - Performance Engineering by Jaguar.

  INGENIUM-MOTOREN

  Jaguar’s state-of-the-art Ingenium-motoren zijn ontworpen en technisch uitgewerkt om prestaties en duurzaamheid te maximaliseren en tegelijkertijd de gebruikskosten voor autobezitters omlaag te brengen.

 • Jaguar - Innovation in Electric Vehicles.

  ELEKTRISCHE OMSCHAKELING

  Jaguar I‑PACE is een opvallende, volledig elektrische SUV die pure Jaguar prestaties levert en emissievrij is en die ons succes weerspiegelt met de ontwikkeling van state-of-the-art technologie en nieuwe aandrijflijnen.

 • ALL WHEEL DRIVE (AWD)

  Jaguar's All-Wheel Drive (AWD) met Intelligent Driveline Dynamics bewaakt voortdurend elke wielsnelheid en tractie, evenals de ophanging, besturing en remmen voor een grotere stabiliteit, vertrouwen en controle onder alle omstandigheden.

 • Innovative Clear Heads-up Display.

  HEAD-UP DISPLAY

  Het Head-Up Display (HUD) projecteert belangrijke informatie over uw rit op de voorruit. Het systeem biedt kristalheldere kleurenafbeeldingen met hoge resolutie, waardoor u gemakkelijk alle informatie kunt zien.

 • InControl In-Car Entertainment System.

  INCONTROL INFOTAINMENT

  Ons InControl-programma diensten en applicaties verbindt u met uw Jaguar en koppelt u vervolgens naadloos en veilig met de buitenwereld. Het bevat Touch Pro Duo, ons meest geavanceerde entertainmentsysteem in de auto.

 • Powerful Electric Motors in Jaguar EV.

  ELEKTROMOTOREN

  I‑PACE wordt aangedreven door twee elektromotoren met synchrone permanente magneet die in de beide assen zijn geïntegreerd. Deze leveren samen 400 pk en een direct bruikbaar koppel van 696 Nm met een acceleratie van 0-100 km/h in 4,8 seconden.

 • Adaptive Surface Response Motor and Brake Assistance Technology.

  ADAPTIVE SURFACE RESPONSE

  Adaptive Surface Response (AdSR) evalueert continu de omgeving en selecteert hiervoor de optimale motor- en reminstellingen. Eenmaal ingeschakeld, werkt deze bij elke snelheid om u te ondersteunen bij rijden onder slechte weersomstandigheden en op lastige ondergrond.

 • Innovating Driverless Autonomous Vehicles.

  ZELFRIJDENDE AUTO'S

  Jaguar heeft samengewerkt met Waymo om een zelfrijdende Jaguar I‑PACE te ontwikkelen voor zijn transportservice zonder bestuurder. 's Werelds eerste premium zelfrijdende elektrische auto levert optimale veiligheid en betrouwbaarheid.

WIJ ONDERSTEUNEN WERELDWIJD BEDRIJVEN

Ons uitgebreide assortiment luxe auto's, bestaande uit de Jaguar en Land Rover modellen, zorgt ervoor dat we altijd aan de diverse behoeften van uw bedrijf kunnen voldoen.