Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation
Jaguar InControl

INCONTROL APPS

INCONTROL APPS

Met InControl Apps kunt u diverse voor gebruik in de auto geoptimaliseerde apps op uw smartphone bedienen via het aanraakscherm van uw wagen als u uw smartphone aansluit op de USB-poort. Het aantal apps dat compatibel is met InControl Apps groeit continu. Ze helpen u een route uit te stippelen, uw dag of een vergadering te plannen, een hotel te boeken en de wereld rondom u te ontdekken.

JDX_InControl_Apps_Page_1.jpg

HOE INCONTROL APPS GEBRUIKEN

Zodra u uw smartphone hebt aangesloten, kunt u InControl Apps bedienen via het aanraakscherm van uw wagen. Voor compatibele apps en meer informatie over hoe u InControl Apps installeert, kunt u klikken op de koppeling hieronder. Zodra u de apps van uw keuze gedownload hebt, sluit u uw smartphone aan op de USB-poort in de wagen en kunt u ze bedienen via het aanraakscherm van uw wagen.

Meer weten
XE Interior

COMPATIBELE APPS EN APPARATEN

InControl Apps zijn beschikbaar voor de meeste Android- en Apple iOS-smartphones. InControl Apps maakt naadloos de verbinding met het aanraakscherm van uw wagen. Plan, ontdek en blijf verbonden met uw geoptimaliseerde apps voor gebruik in de wagen.

Meer weten over de apparaten die u kunt gebruiken met InControl Apps.

Compatibele apparaten bekijken

BESCHIKBARE APPS VOOR INCONTROL

Met InControl Apps kunt u diverse voor gebruik in de auto geoptimaliseerde apps op uw smartphone bedienen via het aanraakscherm van uw wagen.

InControl Apps

OVER INCONTROL APPS

We hebben de belangrijkste informatie over de werking en functies bij elkaar gezet om u nog beter wegwijs te maken in Jaguar InControl Apps.

Meer weten

U kunt onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid voor InControl hier lezen.

Tijdens de introductieperiode van InControl zijn bepaalde functies mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Raadpleeg de Jaguar website of een Jaguar retailer voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw retailer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.