Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation
Jaguar InControl

INCONTROL REMOTE PREMIUM

INCONTROL REMOTE PREMIUM

InControl Remote Premium geeft nog meer informatie over uw wagen en maakt het mogelijk om er vanop afstand mee in interactie te gaan. Het systeem is compatibel met de meeste Android- en Apple iOS-smartphones en u kunt er de deuren mee vergrendelen/ontgrendelen, of uw auto sneller terugvinden met behulp van de "beep and flash"-functie.

Opmerking: om gebruik te kunnen maken van deze Premium-functies dient u ook het InControl Connect-pakket aan te schaffen.

InControl Connect

OVER INCONTROL REMOTE PREMIUM

We hebben de belangrijkste informatie over de werking en functies bij elkaar gezet om u nog beter wegwijs te maken in Jaguar InControl Connect.

Meer weten

Tijdens de introductieperiode van InControl zijn bepaalde functies mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Raadpleeg de Jaguar website of een Jaguar retailer voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw retailer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.