Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

CONNECTIVITEIT

CONNECTIVITEIT

Het connectiviteitspakket van Jaguar geeft u ongeëvenaarde connectiviteit binnen uw auto, waarmee u en uw passagiers van de reis kunnen genieten en waarmee uw ervaringen binnen en buiten de auto naadloos op elkaar aansluiten.

INCONTROL CONNECT PRO

InControl Connect Pro is alleen beschikbaar met InControl Touch Pro, en bestaat uit InControl Apps, de WiFi Hotspot, Remote Premium en Pro Services. Het is ontworpen om uw ervaring binnen en buiten de auto te verbeteren en ervoor te zorgen dat u en uw passagiers van de reis kunnen genieten terwijl u verbonden blijft met de wereld.

INCONTROL CONNECT

InControl Connect biedt u drie belangrijke functies: InControl Apps, waarmee u compatibele smartphone-apps kunt gebruiken via het touchscreen van de auto; een WiFi-hotspot dat een netwerk in de auto vormt voor maximaal 8 apparaten; en Remote Premium, waarmee interactie met uw auto op afstand mogelijk is.

Tijdens de introductieperiode van InControl zijn bepaalde functies mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Raadpleeg de Jaguar website of een Jaguar retailer voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw retailer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.