Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation
Jaguar InControl

WI-FI HOTSPOT

WI-FI HOTSPOT

Wi-Fi Hotspot verbindt tot acht draadloze apparaten in de wagen met het internet. Passagiers kunnen op die manier via het draadloze netwerk in de wagen de hele rit surfen, werken, updates posten op sociale media of zich online amuseren.

HOE DE WI-FI HOTSPOT WERKT

De toegang tot het internet verloopt via een 3G-verbinding die uw wagen koppelt aan het mobiele datanetwerk. Een krachtige antenne op het dak zorgt onderweg voor een betrouwbaardere, constante verbinding. Met Wi-Fi Hotspot kunnen passagiers via de wagen tot acht draadloze apparaten verbinden met het internet. Voor de dienst dient de klant zich een simkaart aan te schaffen, die ingebracht wordt in de simkaartlezer van de wagen.

OVER WI-FI HOTSPOT

We hebben de belangrijkste informatie over de werking en functies van Wi-Fi Hotspot bij elkaar gezet om u nog beter wegwijs te maken in Jaguar InControl.

Meer weten

Tijdens de introductieperiode van InControl zijn bepaalde functies mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Raadpleeg de Jaguar website of een Jaguar retailer voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw retailer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.