Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation
Jaguar InControl

INCONTROL

ACTIVEER INCONTROL

InControl is het technologische hart van Jaguar's interieur-ervaring. Controleer zelf de omgeving binnenin, navigatie, entertainment, veiligheid, en blijf naadloos verbonden met de wereld rond u.

Om Jaguar's InControl te gebruiken, moet u eerst een account aanmaken en de InControl diensten die u geselecteerd hebt, activeren. Klik op de relevante links om de InControl functies die u hebt aangekocht, in te stellen. En activeer ze meteen.

INCONTROL PROTECT

Met de Remote Smartphone App vor InControl Protect kunt u het brandstofpeil controleren vanop afstand, uw terugvinden in een drukke parking, uw ritten opnemen en zelfs controleren of u geen raam hebt laten openstaan. Bij pech stuurt Optimised Jaguar Assistance uw locatie en diagnostische gegevens naar uw pechverhelper. Bij een ernstiger incident waarschuwt SOS Emergency Call de hulpdiensten van de regio waar u zich bevindt.

ACTIVEER INCONTROL PROTECT

INCONTROL TOUCH PRO INSTELLEN

InControl Touch Pro uitgerust met Pro Services levert een aantal geoptimaliseerde toepassingen op het vlak van navigatie, infotainment en connectiviteit. Plan uw reis nog efficiënter via real-time verkeersinformatie en smartphone-navigatie die u begeleidt van deur tot deur, en van uw parkeerplaats naar uw eindbestemming. Alle informatie van uw smartphone-app wordt overzichtelijk weergegeven op het aanraakscherm van uw wagen.

INCONTROL TOUCH PRO INSTELLEN

INCONTROL APPS

InControl Apps biedt u een brede waaier aan apps die geoptimaliseerd werden voor uw wagen en bijdragen aan een nog betere rij-ervaring. Geschikte hotels aanwijzen, weerberichten, vluchtschema's, de wereld rond u ontdekken, ... Sluit uw smartphone aan en u kunt InControl Apps perfect bedienen via het aanraakscherm. Via InControl Apps hebt u toegang tot de meest recente en relevante informatie. In of uit de wagen.

GEBRUIK INCONTROL APPS

INCONTROL SECURE

Wordt er ingebroken in uw wagen, of wordt hij zonder toelating verplaatst? Dan verwittigt InControl Secure u automatisch en start de opsporingsfunctie. Onze opsporingscentrale helpt om uw wagen zo snel mogelijk te lokaliseren en te recupereren. Zelfs als hij inclusief de sleutels wordt gestolen, kunt u de opsporingscentrale verwittigen via de InControl Remote Smartphone App.

ACTIVEER INCONTROL SECURE

Tijdens de introductieperiode van InControl zijn bepaalde functies mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Raadpleeg de Jaguar website of een Jaguar retailer voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw retailer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.