Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation
Jaguar InControl

INCONTROL PROTECT

INCONTROL PROTECT

Comfort en vertrouwen. InControl Protect levert een intelligente Remote Smartphone App, Optimised Jaguar Assistance en SOS Noodoproep.

Controleer uw brandstofpeil vanop afstand, vind uw wagen in een drukke parking, neem uw ritten op en controleer zelfs of u geen raam heeft open gelaten - allemaal met een handige smartphone app.

Bij pech stuurt Optimised Jaguar Assistance uw locatie en diagnostische gegevens over uw wagen naar uw pechverhelper. Bij een ernstiger incident waarschuwt SOS Emergency Call de hulpdiensten van de regio waar u zich bevindt.

INCONTROL PROTECT

DE INCONTROL REMOTE SMARTPHONE APP

Met de InControl Remote Smartphone App kunt u vanop afstand het brandstofpeil en het rijbereik controleren zodat u ritten goed kunt voorbereiden. Het helpt u ook uw wagen terug te vinden in een drukke parkeergarage en u kunt ermee controleren of de deuren wel degelijk op slot zijn en de ruiten gesloten zijn. Download de app nu. De app is gratis en heeft ook een demomodus.

De app voor Apple iOS downloaden De app voor Android downloaden

HOE EEN INCONTROL PROTECT-ACCOUNT ACTIVEREN

Om de diensten van InControl Protect te kunnen gebruiken, dient u een online account te hebben waar u de gegevens van uw wagen invoert en de InControl-diensten die u hebt gekocht, activeert.

InControl Protect activeren
InControl Connect

INCONTROL REMOTE PREMIUM

Remote Premium geeft nog meer informatie over uw wagen en maakt het mogelijk om er vanop afstand mee in interactie te gaan via de Remote App. Het systeem is beschikbaar voor de meeste Android- en Apple iOS-smartphones en u kunt er de deuren mee vergrendelen/ontgrendelen of uw auto sneller terugvinden met behulp van de "Beep and Flash"-functie.

Opmerking: om gebruik te kunnen maken van deze Premium-functies dient u ook het InControl Connect-pakket aan te schaffen.

Meer weten over InControl Remote Premium

SOS NOODOPROEP

In een noodsituatie brengt SOS Noodoproep de hulpdiensten exact naar de plek waar u zich bevindt. Bent u betrokken bij een ongeval waarbij de airbags van de wagen worden ingeschakeld, dan wordt u automatisch in contact gebracht met professionele hulp. U kunt ook zelf om hulp vragen door de SOS Noodoproep-toets in de wagen in te drukken.

OPTIMISED JAGUAR ASSISTANCE

In het onwaarschijnlijke geval van een defect verzamelt de Optimised Jaguar Assistance-functie met een druk op de knop locatie- en diagnosegegevens van de wagen. Ze brengt de pechverhelper op de hoogte van waar u zich bevindt en bezorgt hem ook informatie over het probleem zodat de betreffende technieker weet wat er aan de hand is en zich goed kan voorbereiden, waardoor het oponthoud zo kort mogelijk wordt gehouden.

OVER INCONTROL PROTECT

We hebben de belangrijkste informatie over de werking en functies bij elkaar gezet om u nog beter wegwijs te maken in Jaguar InControl Protect.

Meer weten