Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation
Jaguar InControl

INCONTROL SECURE

INCONTROL SECURE*

InControl Secure werkt op basis van opsporingstechnologie. Het systeem waarschuwt u bij een poging tot diefstal en bezorgt de locatie van uw wagen aan de betreffende instanties om hem snel te kunnen recupereren.

*InControl Secure is een optie voor het volgen van een gestolen voertuig dat berichten stuurt naar uw smartphone en een beveiligd call center. Het is beschikbaar tegen een additionele abonnementskost voor de duur van de waarborgperiode. Eens de waarborgperiode voorbij is, worden bijkomende abonnementskosten aangerekend indien u langer wenst gebruik te maken van deze diensten. Gelieve uw concessiehouder te contacteren voor de beschikbaarheid in uw markt en voor mogelijke afwijkingen.

INCONTROL SECURE

HOE INCONTROL SECURE WERKT

Als iemand inbreekt in uw wagen of hem zonder toelating verplaatst, start InControl Secure automatisch de opsporingsfunctie. Het waarschuwt u en de opsporingscentrale, en helpt exact te bepalen waar de wagen zich bevindt om hem zo snel mogelijk te recupereren.

Mocht uw wagen met de sleutels gestolen worden, dan kunt u de opsporingscentrale verwittigen via de InControl Protect Remote Smartphone App. Er wordt vervolgens alles aan gedaan om hem veilig en zo snel mogelijk te recupereren.

Als de wagen uitgerust is met InControl Protect, wordt InControl Secure automatisch samen met InControl Protect geactiveerd.

Hoe InControl Protect activeren

OVER INCONTROL SECURE

We hebben de belangrijkste informatie over de werking en functies bij elkaar gezet om u nog beter wegwijs te maken in Jaguar InControl Secure.

Meer weten

Tijdens de introductieperiode van InControl zijn bepaalde functies mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Raadpleeg de Jaguar website of een Jaguar retailer voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw retailer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.