Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

INCONTROL TOUCH PLUS

ONTDEK INCONTROL TOUCH PLUS

InControl Touch Plus ondersteunt het volledige gamma audiosystemen van Meridian en biedt u de mogelijkheid om uw infotainmentervaring verder te upgraden.

INCONTROL TOUCH PLUS

InControl Touch Plus is enkel beschikbaar op de F-TYPE en biedt u de volledige controle over uw rit: van klimaatregeling tot navigatie en muziek, met uitgebreide playlistinformatie en opslagruimte. Maak uw luisterervaring nog intenser door te kiezen voor een van de uitzonderlijke audiosystemen van Meridian™ en houd uw passagiers geboeid met entertainment achterin. Het display van de InControl Touch Plus ondersteunt ook 'dual view'. Zo kan de voorpassagier tv-kijken, terwijl het scherm u helpt naar uw bestemming te navigeren zonder dat u afgeleid wordt.

Tijdens de introductieperiode van InControl zijn bepaalde functies mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Raadpleeg de Jaguar website of een Jaguar retailer voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw retailer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.