Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation
Jaguar InControl

INCONTROL TOUCH

ONTDEK INCONTROL TOUCH

InControl Touch is het krachtige nieuwe multimedia- en navigatiesysteem van Jaguar met een 8 inch touchscreen met intuïtieve bediening door middel van aanraken en vegen.

INCONTROL TOUCH

INCONTROL TOUCH

InControl Touch is het bedieningscentrum voor een overvloed aan functies die uw rijervaring plezieriger en veiliger maken. Het innovatieve navigatiesysteem kan worden bekeken met 2D- of 3D-kaarten en gesproken aanwijzingen. Er is een naadloze connectiviteit met telefoons, alsook bediening van klimaatregeling, entertainment en voertuigsystemen naar uw voorkeur. InControl Touch is de hub voor veel actieve veiligheidsfuncties en extra opties. Download de InControl Touch Simulator-app om een idee te krijgen van de werking van het systeem.

Download InControl Touch Simulator

NAVIGATIE

De navigatiefunctie van InControl Touch maakt het uitstippelen van ritten en het volgen van routes eenvoudig, dankzij gesproken aanwijzingen, kruispuntweergave en kaarten in 3D. Voer met een paar tikken uw bestemming in of geef een commando met de stem. Het systeem laat u vervolgens de snelste of goedkoopste route kiezen. Onderweg kunt u dankzij live verkeersinformatie alsnog een andere route kiezen als een snellere route beschikbaar zou worden.

TELEFOON EN CONNECTIVITEIT

Dankzij Bluetooth® koppelt u uw telefoon zeer eenvoudig en kunt u hem bedienen via het aanraakscherm. Om te bellen, contactpersonen op te zoeken en te sms'en, maar ook om muziek op uw telefoon af te spelen. Simpel, gemakkelijk en draadloos. Beschikbare belfuncties zijn onder meer in wacht zetten, dempen en gesprekken samenvoegen om eenvoudig een conferencecall op te zetten. Dankzij spraakherkenning houdt u uw handen op het stuur en uw blik op de weg.

Bekijk compatibele apparaten

ENTERTAINMENT: MUZIEK IN BEWEGING

InControl Touch is de centrale plek voor alle entertainment in de wagen. Luister naar de krachtige analoge of kristalheldere digitale* radio, of koppel uw eigen apparaat via Bluetooth of USB en kies uw mediabestanden via het aanraakscherm. Met uiterste precisie gemaakte luidsprekers garanderen een schitterende weergave.

  * Optie.

VEILIGHEID

Het aanraakscherm is de interface voor de geavanceerde veiligheidssystemen van uw Jaguar. Het toont de beelden van de achteruitrijcamera en hoever u verwijderd bent van hindernissen. En waarschuwt u met geluidssignalen. Het is ook de centrale plek voor de achterliggendverkeerdetectie van Jaguar, die u helpt wanneer u achteruitrijdt uit een parkeerplaats of andere plek met beperkt zicht naar achteren.

INCONTROL TOUCH FAQ's

We hebben de belangrijkste informatie over de functies en werking van InControl Touch verzameld om u verdere begeleiding te bieden voor uw Jaguar InControl-systeem.

Tijdens de introductieperiode van InControl zijn bepaalde functies mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Raadpleeg de Jaguar website of een Jaguar retailer voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw retailer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.