HET JAGUAR I-PACE eTROPHY CHAMPIONSHIP

Welkom bij 's werelds eerste internationale kampioenschap voor 100 % elektrische seriemodellen.

In 2016 was Jaguar de eerste fabrikant van premium auto's die deelnam aan het FIA Formule E-kampioenschap. En nu schrijven wij opnieuw geschiedenis met 's werelds eerste raceklasse voor volledig elektrische seriemodellen. De Jaguar I-PACE eTROPHY-serie wordt de belangrijkste raceklasse in het voorprogramma van het ABB FIA Formule E-kampioenschap en versterkt onze toewijding aan elektrische auto's.

MAXIMAAL 20 I-PACES. 10 RACES.
1 WINNAAR.

Met maximaal 20 Jaguar I-PACE SV-raceauto's, gebaseerd op het productiemodel, wordt de strijd aangegaan. Het zal dus afhangen van de rijvaardigheid van de piloot en de tactiek van het team wie wordt gekroond tot kampioen. Met tien races in de mooiste steden ter wereld belooft de Jaguar I-PACE eTROPHY-serie een nieuw, opwindend hoofdstuk te worden in onze onverschrokken vooruitgang.

'WIJ SCHRIJVEN HIER GESCHIEDENIS. WIJ RACEN IN 'S WERELDS EERSTE RACEKLASSE VOOR VOLLEDIG ELEKTRISCHE SERIEMODELLEN. IK ZAL IN DE GESCHIEDENISBOEKEN VAN DE AUTOSPORT STAAN ALS DE EERSTE KAMPIOEN'

Sergio Jimenez

SV

Gebouwd door het team van Jaguar Land Rover SV, bieden deze volledig elektrische De I-PACE raceauto's echt veel power.

  • MERCHANDISING

    U hoeft geen piloot te zijn om u in de teamkleuren te hullen. Neem een kijkje in onze webshop en vind het perfecte geschenk voor uzelf of een ander.

  • VOLLEDIG ELEKTRISCHE JAGUAR I-PACE

    Opwindend om te besturen en geconnecteerd als nooit tevoren, De I-PACE is de ultieme, volledig elektrische performance-SUV.

  • JAGUAR RACING

    Jaguars en autosport zijn altijd al nauw verbonden geweest. Onze nieuwe generatie elektrische auto's vormt daarop geen uitzondering.