DE WINNENDE FORMULE

De actie wordt dit seizoen nog spannender met nieuwe circuits, nieuwe auto's en nieuwe rivaliteiten.

MAAK KENNIS MET HET TEAM

Onze piloten, ingenieurs en designers zijn de beste ter wereld en ze verlangen allemaal naar het succes dat bij hun talent, vastberadenheid en stijl past.

 • MITCH EVANS - PILOOT

  Mitch begon als 6-jarige jongen al met karten en was nog maar 16 toen hij de New Zealand Grand Prix won. Hij maakte zijn ABB FIA Formule E debuut met Jaguar Racing in 2016, toen het Britse team terugkeerde naar het racen. In 2019 werd zijn harde werk beloond met zijn eerste Formule E overwinning in Rome. Dit werd gevolgd door nog twee podiums in Bern en New York en dit leidde tot een positie in de top vijf in het kampioenschap.

 • JAMES CALADO - PILOOT

  James begon zijn carrière in 1999 met karten en heeft doorheen de jaren gestreden tegen de grootste namen in de motorsport, waaronder Formule E-kampioen Jean-Eric Vergne en F1-coureur Valtteri Bottas. Hij werd kampioen bij de 2017 WEC GTE Pro en kwam in 2019 als winnaar uit de bus in de GTE Pro-klasse bij de 24 uur van Le Mans. James heeft tijdens zijn races ervaring opgedaan met het behalen van punten, podiumplekken en overwinningen in de GP3, GP2, Britse F3 en F1, iets wat hij graag wil herhalen in de Formule E.

 • JAMES BARCLAY - TEAM DIRECTOR

  James werd benoemd tot Team Director voor Jaguar’s Formule E programma in november 2015 en was verantwoordelijk voor het managen van de spannende terugkeer naar de autosport in het ABB FIA Formule E Championship voor het Britse merk. In de afgelopen drie seizoenen heeft James de groei meegemaakt van Jaguar Racing in een vooraanstaand team, zowel op het circuit als daarbuiten.

DE JAGUAR I-TYPE 4

De auto is ontworpen om de ultieme balans te bieden tussen vermogen en efficiëntie, accelereert van 0-100 km/u in 2,8 seconden en heeft een maximum vermogen van 250 kW.

ONZE PARTNERS

Al onze partners werken mee aan de geavanceerde technologie en delen de overtuiging dat wij met vertrouwen, moed en innovatie onze doelen op het gebied van de elektrische omschakeling kunnen behalen.

JAGUAR RACING DNA

De reputatie van Jaguar op het gebied van prestaties, technologie en design werd gesmeed op de meest uitdagende circuits en tijdens de spannendste kampioenschappen ter wereld.

 • MERCHANDISING

  U hoeft geen piloot te zijn om u in de teamkleuren te hullen. Neem een kijkje in onze webshop en vind het perfecte geschenk voor uzelf of een ander.

 • VOLLEDIG ELEKTRISCHE JAGUAR I-PACE

  Opwindend om te besturen en geconnecteerd als nooit tevoren, De I-PACE is de ultieme, volledig elektrische performance-SUV.

 • JAGUAR I-PACE eTROPHY CHAMPIONSHIP

  's Werelds eerste internationale kampioenschap voor 100 % elektrische seriemodellen.

 • RACE NAAR INNOVATIE

  Prachtig design en adembenemende prestaties. Ontdek hoe onze ervaringen in de Formule E worden toegepast op onze elektrische auto's op de weg.