TEAMWERK MAAKT DROOMWERK

 • VIESSMANN

  De wereld heeft te maken met dramatische veranderingen door de uitdagingen van klimaatverandering. Door bestaande energiebronnen op de meest efficiënte manier te gebruiken en tegelijkertijd te werken aan innovatieve oplossingen, is het onze aanpak om leefruimten te creëren voor toekomstige generaties. Als toonaangevende internationale producent van verwarmings- en koelsystemen, vermogenscentrales die elektriciteit opwekken voor huishoudens en elektrische auto's, en voor een nog grotere energievraag, zijn wij er trots op samen te werken met het Jaguar Racing Formule E Team.

 • GKN AUTOMOTIVE

  GKN Automotive is een partner voor volledige aandrijfsysteemintegratie op wereldwijde OEM's en is de enige leverancier die zich volledig richt op het ontwerp, de productie, de integratie en optimalisatie van conventionele aandrijflijn-, vierwiel- en elektrische aandrijftechnologieën. GKN Automotive is een voorloper op het gebied van ultramoderne elektrische-aandrijflijntechnologie, met een bewezen ervaring op het gebied van vierwielaandrijving en eDrive. Daarmee is het bedrijf marktleider op dit gebied en staat het bekend als leverancier van uitstekende producten aan klanten wereldwijd. Jaguar Racing is de perfecte partner, aangezien wij onze expertise op het gebied van de elektrische omschakeling naar het racecircuit brengen om de ontwikkeling van de volgende generatie elektrische aandrijflijnen te versnellen.

 • CASTROL

  Castrol, een van 's werelds grootste smeermiddelmerken, heeft een geschiedenis waarin innovatie vooropstaat. Onze passie voor prestaties, gecombineerd met een filosofie van samenwerking, heeft Castrol in staat gesteld om producten te ontwikkelen die centraal staan bij talloze technologische hoogstandjes op land, in de lucht, op zee en in de ruimte.

  De elektrische omschakeling inspireerde ons om een reeks EV-vloeistoffen te creëren en te introduceren, ontworpen en getest voor elektrische auto's. Castrol is voortdurend op zoek naar baanbrekende partners om verder te gaan. Dankzij ons partnerschap met het Jaguar Racing Formule E Team kunnen wij onze reeks EV-vloeistoffen op het circuit testen en doorbraken financieren voor het transport van morgen.

  Het is letterlijk meer dan alleen olie, het is de toekomst van vloeibare techniek.

 • ALPINESTARS

  Met meer dan vijf decennia aan baanbrekende veiligheid en prestaties in de autosportwereld, is Alpinestars al 55 jaar aanwezig in de hoogste regionen van de autosport. En 's werelds belangrijkste leverancier van schoeisel, kleding en persoonlijke bescherming voor de autosport, heeft zijn pijlen duidelijk op de toekomst gericht.

  Innovatie wordt voortgezet door middel van technologische onderzoek, design en ontwikkeling, met geavanceerde faciliteiten in de VS en Europa, van waaruit een wereldwijd ontwikkelingsprogramma voor autosport wordt aangestuurd. Hiermee is Alpinestars een speler van wereldformaat in elke grote autosportklasse. Producten die zorgen voor comfort en ventilatie in de stressvolle ambiance van de cockpit, vermoeiing van de piloot reduceren en concentratie bevorderen.

  Eén doel. Eén visie.