Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

OVER ONZE PARTNERS

OVER ONZE PARTNERS

id07_JDX_ABOUT_OUT_PARTNERS_desktop_1366x650_jpg

Onze partners werken met baanbrekende technologie. Wij delen het idee dat geloof, moed en innovatie ons allemaal verder brengt.

"Het vierde seizoen van het FIA Formule E-kampioenschap gaat binnenkort van start voor het Panasonic Jaguar Racing team. Wij zijn zeer trots op onze samenwerking met Panasonic als officiële titelpartner."

PANASONIC

Panasonic Automotive Systems Europe is een leider op het gebied van hoogwaardige autotechnologie. Panasonic Automotive heeft wereldwijd een uitstekende reputatie opgebouwd door autofabrikanten te voorzien van belangrijke elektronische componenten, modules en volledige oplossingen. Hun toewijding voor innovatie, betrouwbaarheid en duurzaamheid maakt Panasonic de perfecte partner voor Jaguar in de Formule E. Samen zijn wij Panasonic Jaguar Racing.

PANASONIC
Jaguar Racing

GKN

GKN Driveline is een partner die volledige systemen integreert voor OEM's wereldwijd, en is de enige leverancier die een volledige aandrijflijn in-house kan ontwerpen, produceren, integreren en optimaliseren. GKN Driveline is een voorloper op het gebied van ultramoderne elektrische-aandrijflijntechnologie, met een bewezen ervaring op het gebied van vierwielaandrijving en eDrive. Daarmee is het bedrijf marktleider op dit gebied en staat het bekend als leverancier van uitstekende producten aan klanten wereldwijd. Panasonic Jaguar Racing is de perfecte partner, aangezien wij onze expertise op het gebied van de elektrische omschakeling naar het racecircuit brengen om de ontwikkeling van de volgende generatie elektrische aandrijflijnen te versnellen.

GKN

VIESSMANN

Het olietijdperk heeft de ontwikkelingen in de wereld in een enorme stroomversnelling gebracht. Inmiddels is echter het tijdperk van nieuwe energiebronnen aangebroken, en niet alleen in de autosport. Al meer dan 100 jaar maakt Viessmann Group energiezuinigheid toegankelijk voor bedrijven en particulieren. Als een toonaangevende internationale producent van verwarmings- en koelsystemen en energiecentrales die 1 tot 120.000 kilowatt produceren, zijn wij trots op onze samenwerking met het Panasonic Jaguar Racing Formule E-team. Wanneer de wereld het olietijdperk definitief achter zich laat, heeft Viessmann de koppositie.

VIESSMANN

VOLG ONS

Volg ons via de onderstaande links voor exclusieve toegang tot het team, de wagens en de actie.

VOLG ONS

Volg ons via de onderstaande links voor exclusieve toegang tot het team, de wagens en de actie.

SHARED_JDX_FE-Follow_Us-Desktop_1366x768_jpg